Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnaaaaaa

umowilam sie z...

Polecane posty

nie za bardzo, bo nie wszystko co ma dziurę i na drzewo nie ucieka mnie pociąga. nie jestem zorientowany na ilośc, tylko sam fakt braku uczuć mi kompletnie nie przeszkadza. poza tym zdaje się zę ewentualna wtopa jest tak samo możliwa ze stałą partnerką jak i z przypadkową

Gość cpt america
ona nikogo nie krzywdzi nokogo przynajmniej nie w takim stopniu jak ona narzeczona to on zdradza nie ona ja tylko mozna winic ze tak okresle udostepnienie swojej dziurki

Tak to już jest jak się myśli tylko i wyłącznie dolną częścią partii ciała a nie głową 🖐️ Zarówno możesz iść do burdelu i sobie tam pracować przecież nic w tym złego nie widzisz przed każdą wyjmiesz swego małego przyjaciela🖐️ Cóż nic ująć nic dodać ale nie szanujesz się i śmiało można zaliczyć Cię do chłoptasi lekkich obyczaji delikatnie ujmując.

heh, uwielbiam te moralizatorskie gadanie o szacunku do samego siebie. tak naprawdę sprowadza się do do zasady "jezeli nie postępujesz tak jak nakazuje moralność to nie szanujesz się". to generalnie dośc zabawne, że jak ktoś oddziela seks od miłości to od razu słyszy ze nie szanuje siebie, i to zazwyczaj od ludzi którzy nie potrafią tego logicznie udowodnić

ps. chłoptaś lekkich obyczajów... a ja generalnie mam w głebokim poważaniu jakies obyczaje. nie pozwalam nikomu myśleć za siebie, dlatego jakieś obyczaje, moralności i inne takie uwazam jedynie za drogowskazy dla bezmyślnych ludzi którzy nie potrafią samemu podejmować decyzji

Tak chłopacze takich jak Ty mądrzy się ale do czasu a potem rozpaczają bo coś im wyskoczyło na małym przyjacielu bądź nabawili się różnych chorob 🖐️

Gość cpt america
Co w tym zlego ze chce sie pobzykac yo ze tamten ma panne to inna bajka jezeli ich sumienie nie gryzie....

Gość lizzy444
Dareios widocznie spotykasz sie z kobietami, ktore mysla podobnie jak ty. a jak sie czujesz liżąc jakiejś ci­pe i mając świadomosc że dosłownie przed chwilą mógł sie tam spuszcać inny koleś?? :D:D:D

W sumie cóż nie mój biznes nie mój interes zawsze to będzie jakiś Twój nowy przyjaciel :-D Potrafię podejmować decyzję za siebie, być odpowiedzialna za swe czyny. :classic_cool:

najczęsciej płaczą ci którzy się nie zabezpieczali a potem mają pretensje do całego świata że cos złapali. poza tym co to ma wspólnego z szacunkiem do samego siebie? ja mogę powiedzieć że to jest właśnie oznaka szacunku do samego siebie - dostarczam sobie to na co mam ochotę.

ja mogę powiedzieć że to jest właśnie oznaka szacunku do samego siebie - dostarczam sobie to na co mam ochotę. haha rozbawiłeś mnie to jest czysty Egoizm 🖐️

generalnie bawi mnie to jak się ludzie obuzrają na to że ktoś może czerpać przyjemnośc z seksu samego w sobie, bez romantycznych ochów i achów. w Brazylii np seks dla ludzi jest czymś totalnie luźny, czymś koleżeński, czymś jak wyjście do kina czy na kawę. ale oczywiście u nas tzreba z tego robić wielkie halo

ludzie, ale jak chcecie krytykować to przynajmniej róbcie to tak aby nie obrażać samych siebie

Czyż ja napisałam tu o pogardzie czytaj ze zrozumieniem :) Fakt faktem jesteś egoistą myślącym tylko osobie wpatrzony tylko w swój czubek nosa plus wyrachowany facet🖐️

pisałaś o braku szacunku a to coś bliskoznacznego. no i gdzie tu wyrachowanie bo jakoś nie dostrzegam?

Dareios sorry, ale wzbudziłeś u mnie wielkie obrzydzenie szczerze może chciałeś zabłyszczeć niczym gwiazda ale de facto co jedynie upadająca gwiazda.Szkoda mi czasu i mojego zachodu na Ciebie 🖐️

ojej, wielkie obrzydzenie. bo napisałem że dla mnie nie potrzeba miłości aby uprawiać seks... faktycznie skandal. no i ciekawe ze jak zapyałem o konkretne uzasadnienie zarzutów to nie miałaś do napisania nic merytorycznego. a co do obrzydzenia - to jak ty chodzisz po ulicach? bo wg badań ponad 75% męzczyzn nie ma nic przeciwko seksowi bez zobowiązań

Dareios, a co ma piernik do wiatraka ? Co ma wspólnego chodzenie moje chodnikiem a 75% mężczyzn nie mającym nic przeciwko seksowi bez zobowiązń ? :-D

no to może inaczej - dlaczego czujesz do mnie obrzydzenie? dlatego żę uznaję seks bez miłości czy dlatego że wybieram kobiety które mnie kreca?

Nie mam problemu z chodzeniem po chodniku, bo z byle portkami nie rozmawiam ani nie zadaję się. Rozmawiam z ludźmi, którzy są inteligentni i są na poziomie.Którzy mają sensowny przekaz i swoje cele miedzy innymi zrobienie sobie prawa jazdy co jest pożyteczne i przydatne

Dlaczego ja czuje obrzydzenie, że od tak sobie potrafisz iść z każdą do łóżka która będzie Twoim zdaniem atrakcyjna, dwa nie masz uczuć wyższych, nie wiadomo co te Twoje wybranki atrakcyjności robiły wcześniej na samą myśl mam odruch wymiotny 🖐️

ale skoro nie robi Ci różnicy ile już było przed Tobą takich kandydatów ich miłosnych przygód i lubisz zlizywać po kilkunastu innych facetów to już Twój wybór 🖐️

owszem, potrafię, podobnie jak większość facetów, tylko nie każdy z nich się przed kobietami do tego przyzna. czy to brak uczuć wyższych? a może ich inne ukierunkowaine? może po prostu nie dla każdego seks to jakies metafizyczne misterium nierozerwalnie związane z uczuciami wyższymi, tak jak opsywałem to na przykładize mentalności brazylijczyków. a jeżeli chodzi o przeszłość partnerki to cóż, zwracam na to uwagę i staram się nie podejmować ryzykownych działań, np nie uprawiam seksu z poznaną godzinę wcześnie, nie dlatego że mam jakieś moralne opory, tylko dlatego że staram się zminimalizować ryzyko. i tak jak napisałem wcześniej, nie idę na ilość, nie czuję potrzeby ciągłej zmiany partnerek, po prostu napisałem że dla mnie seks jest przyjemnością samą w sobie bez tej całej duchowo-misternej otoczki