Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnaaaaaa

umowilam sie z...

Polecane posty

Gość fajnaaaaaa

zajetym facetem na seks, co o czyms takim myslicie?

Gość lalalalalala...lululu
wstretne :(

Gość fajnaaaaaa
czemu wstretne?

Gość tomi sl
bedzie dobrze bo sexie sie nie oszczedzaj :)

a co w tym wstrętnego? ja w tym nie widze niczego złego - jeżeli obu stronon to odpowiada to jest ok. ciekaw jestem czy ludzie którzy piszą że to wstrętne mają jakikolwiek RACJONALNY a nie emocjonalny argument

Gość fajnaaaaaa
a skoro ma kobiete to pewnie bedzie wiedzial jak sie mna zajac zeby mi dogodzic

Gość nibyksiężniczka
Dareios ty od urodzenia jesteś taki głupi??

Gość PPpomarańczowy
dlaczego głupi? różni są ludzie i w różnych układach żyją

Gość fajnaaaaaa
ale jego narzeczona nic o tym nie wie ani sie nie dowie

Gość nibyksiężniczka
" ale jego narzeczona nic o tym nie wie ani sie nie dowie" - to było oczywiste, dlatego jest głupi jak but

Gość PPpomarańczowy
jeżeli nie wie i się nie dowie a co za tym nie będzie miała szansy na ustosunkowanie się do zaistniałej sytuacji,to jest to nic innego jak zwykła zdrada:)

bzykac sie z kim popadnie , kto chce, polaczyc sie wydzielinami , zabezpieczyc , przezyc orgazm albo nie i zycie toczy sie dalej, jak zwierzeta, bo mam taka potrzebe bez konsekwencji a jak ciaza to sie usunie-co tam, nie ma problemu bzykne bo mi sie chce, nie ma granic, ona chce , ja chce i dajemy a nie daj Boze wyjdzie z tego dziecko, a mi sie juz ta bzykana nie podoba, ide do innej bo inna chce i ja chce, dziecko radz sobie, zycie nie jest proste bzykaj sie to uczyni cie szczesliwym...... wspolczuje

Gość fajnaaaaaa
martwie sie tylko co sie stanie jakby sie przypadkiem dowiedziala...

Gość tomi sl
fajna skad jestes a jak sie dowie to pewnie moze byc koniec was

bzykac sie z kim popadnie , kto chce, polaczyc sie wydzielinami , zabezpieczyc , przezyc orgazm albo nie i zycie toczy sie dalej, jak zwierzeta, bo mam taka potrzebe bez konsekwencji" jak zwierzęta... a ludzie to co? rośliny? grzyby? czy też zwierzęta? zabezpieczać się należy, ale czy ryzyko ciązy ogranicza seks tylko do ludzi których się kocha? to ja bym od 9 lat zył w celibacie

Gość fajnaaaaaa
z poznania jestem... szkoda ze dopiero jutro bede sie z nim bzykac

A później autorka założy kolejny temat zaszłam w ciąże co robić ? Faktycznie niektóre kobiety są tak durne, że ustawa żadna tego nie jest w stanie przewidzieć🖐️ . Nie dziwie się facetom, że potem nie szanują takich kobiet skoro sama nie szanuje siebie ani swego własnego ciała:-O

sa inne metody zaspakajania swoich potrzeb, przy ktorych nie ma konsekwencji narazania czyjegos zycia, zycia niewinnego dziecka, potem niekochanego, narazonego na beznadziejne zycie! jesli chce sie bzykac wiaze sie z kims, i to robie, nie wierze ze 9 lat nie moglbys sie z kim nie zwiazac!nie ma szans, ale jesli ty szukasz ksiezniczki z bajki to szukaj i probuj dalej

ale ja nie chcę się wiązać. poza tym owszem, mam wymagania ale to chyba naturalne? sam w stosunku do siebie także jestem wymagający. owszem sa sposoby na zapokojenie bez ryzyka... ale to nie seks tylko imitacja

Gość tomi sl
fajna masz buziakaaa gdzie tylko chcesz ;):***

Kobieto nie wiem czym chcesz tu szczycić się chyba tylko wyłącznie swoją głupotą🖐️ Jesteś zwykłym odpadkiem, który jest łatwy do dymania i każdy może Cię mieć. Cóż krzywdzisz świadomie jego narzeczoną, ale pamiętaj o tym co dajesz to z powrotem do Ciebie wróci z podwójną siłą jak bumerang🖐️ Kij ma dwa końce:classic_cool:

Gość jedynkarz111
guzik prawda nic do Ciebie nie wraca,Ci dobrzy dostają po duupie a Ci gorsi wychodzą na swoje taka jest rzeczywistość

" Cóż krzywdzisz świadomie jego narzeczoną, ale pamiętaj o tym co dajesz to z powrotem do Ciebie wróci z podwójną siłą jak bumerang" stare porzekadło, a jakoś jeszcze nie widziałem aby tacy ludzie byli na minus w relacjach damsko męskich. a co do krzywdy - czego oczy nie widza tego sercu nie żal

zawsze się zabezpieczam, wiem ze to nie daje 100% bezpieczeństwa... ale czy to znaczy że ludzie powinni żyć w jakiejś ascezie?

Najwidoczniej Twój priorytet to ruszać to co popadnie byle miało dziurę i nie uciekało na drzewo:classic_cool: Cóż nie szanuje takiego typu facetów, bo jak dla mnie są zużyci a odpadów nie zamierzam po kimś zbierać 🖐️ A potem założysz temat, wtopiłem mam dziecko i czarna rozpacz :-D Gratuluje pomysłu na życie:-)