Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ja w to wierzę, naprawde wierzę

Polecane posty

Gość optymizm to cecha
niejasno pisze troll whedif (celowo, jak przypuszczam). Nie, JA NIE JESTEM W CIĄŻY, A GDYBYM BYŁA TO NIGDY BYM NIE POPEŁNIŁA ABORCJI.

pomijając otumanionego zmulonego brata blizniaka jestem najstarsza z calego rodzenstwa

Gość człowiek któremu jest ciężko
odpisałaś najpierw mnie, a zaraz potem kobrze, żeby wprowadzić zamęt i coś zainsynuować, ty szkolona trollerska świnio.

co????? :D nie jestem w stanie się do tego odnieść :D przykro mi że masz to zaburzenie hiszpanin - nie masz siły przebicia :-P

Gość człowiek któremu jest ciężko
ty hiszpan tez jesteś projektem, to widać coraz wyraźniej :p

zdziwiło mi że masz tyle lat Koobra, nie wiem czemu ale zawsze myślałaś że jesteś ode mnie starsza

i tak lada dzien usune stopke, sama sie przekonalam ze lepiej nie wiedziec kto ile ma lat aby nie wyrabiac sobie opini kto w jakis czasach zyl Pozatym moja matka mi łeb suszy abym zlikwidowala zdjecie tutaj jakie mam, wystarczy raz wystawila prawdziwe to szalu dostala, no to usunelam, aby nie trula mi nerwow to stopka pojdzie out

wystawiłam* wczesniej kiedys przed zalogowaniem pisalam na pomaranczke, ale byly podszywy wiec musialm sie zaczernic