Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helio33

Wybieramy lek roku

Polecane posty

Gość Helio33

Wiecie może gdzie w necie można sprawdzić lek roku? jest w ogóle taka stronka? Coś mi się kiedyś obiło o uszy że taki serwis ma powstać, ale nie wiem do końca czy polski i czy nic mi się nie pomyliło. Często trafiam na dobre leki, jak i na te gorsze i chętnie podzieliłabym się opinią na ich temat jak i zasięgnęła opinii innych na temat leków które dopiero chcę wypróbować. Także jeśli to prawda to fajny pomysł.

Gość I tak
No chyba nie masz na mysli tych syntetycznych,chemicznych trucizn w aptece,bo zaden z nich nie jest lekiem

Gość karamba15
bardzo ciekawa inicjatywa, nie obiło mi się jeszcze nic o uszy, ale już szukam w sieci. Jeśli był taki pomysł to na pewno został zrealizowany. Warto sobie pomagać wzajemnie, a przy ocenie leków tym bardziej, będziemy mogli wybrac optymalny dla nas pod względem ceny i jakości;)

Gość I tak
A co rozumiecie pod pojęciem lek???

Gość zzzzzallll
Lekiem roku 2012 jest zdecydowanie Penigra!

bylby to fajny pomysl, ale jak to ma wygladac ? rozumiem, ze opinie na temat jakosc i dzialania tych lekow maja wyrazac zwykli ludzie, tak ? wtedy faktycznie byloby to pomocne i uczciwe.

Gość karamba15
ja znalazłam taką stronkę http://lekroku.pl/, można tworzyć własne grupy leków, dodawać do ulubionych i wyrażać opinię, każdy może więc opinie powinny być wiarygodne:)

Gość I tak
Ale wy nie wiecie cztm jest lek,a chcecie wybierac lekarsto roku,jak mozna wybierac cos o czym nie ma sie zielonego pojęcia????

Gość Miriam2110
O! To teraz nawet są rankingi najbardziej ulubionych przez konsumentów toksycznych substacji chemicznych czyli tzw. leków? Ciekawe jaki psychopata to wymyślił! :D

no wiecie, zwal jak zwal... moze i faktycznie niektore leki nie powinni nosic takiej nazwy, ale sa tez takie ktore pomagaja ludziom ;) a co do stronki, to super i przydatna ;)

Gość hdhghhggh
Kazdy niby lek chemiczny ma swoje uboczne działąnie

Gość kurka bez pazurka
ale jaki to ma sens? leki powinien zalecać lekarz. Poza tym na każdego działa coś innego. Mi załóżmy na ból głowy pomaga apap a komuś innemu nurofen. I co ja powinnam mu napisać, ze nurofen jest do niczego?? Coś mi się zdaje, ze taka strona zachęci tylko samozwańczych lekarzy do prowadzenia swojej domowej działalności zamiast poszukiwań porady u prawdziwego specjalisty

Gość hdhghhggh
kurka bez pazurka,a co rozumiesz pod pojeciem prawdziwego specjalisty???bo napewno nie sa nimi lekarze

Gość kurka bez pazurka
na pewno lekarze znają się lepiej niż laicy. i nie mówię o pierwszym lepszym konowale. można znaleźć dobrych specjalistów- trzeba się tylko rozejrzeć

Gość hdhghhggh
kurka bez pazurka,ja nie napisałęm o laikach,tylko o osobach którzy nie sa lekarzami,tylko prawdziwymi specjalistami holistycznego podejscia do człowieka,lekarze tylko wiedza to co ich nauczono by jak najlepiej sprzedawały sie srodki chemiczne w aptekach,a nie jest to prawdziwa wiedza

Gość kurka bez pazurka
ale ja się nie ustosunkowywałam do Twojej wypowiedzi tylko ogólnie do pomysłu dzielenia się wrażeniami na temat leków. przez takie akcje ludzie stają się lekomanami- łykają prochy garściami- bo "Pani Kasi z warzywniaka pomogło":O

Gość hdhghhggh
kurka bez pazurka,no ale ja sie ustosunkowałem do Twojej wypowiedzi

Gość cytrynka888
Każdy ma swój rozum i nie musi łykać garściami leków. Wiadomo, że leków nie powinno się traktować jak cukierki, bo to są leki. Swoją drogą stronka z lekiem roku jest fajnym pomysłem, ale też trzeba z niej korzystać rozsądnie ;)

Gość hdhghhggh
Tak tylko ,nie ma prawdziwego leku chemicznego kazdy z nich ma jak kij dwa konce i zawsze jest szkodliwy

Gość nawilżacz
Ja jakoś nie zauważyłem. Dlaczego osądzasz zaraz kogoś jeśli chce dobrze? Podał i jeśli Ci się to nie podoba to nie musisz na taką stronkę wchodzić. Niektórym ona pomoże a Ty to jeśli chcesz to sobie idź do jakiegoś konefała - " lekarza" i niech Ci przepisze pierwszy z rzędu lek, żeby się Ciebie pozbyć.

Gość inna277
głosuje na fluoksetynę - dzieki niej można jakoś żyć :P

Gość kitka55
On jest zdecydowanie najlepszy.Próbowałam wiele tego rodzaju leków i euphorbium wygrał.Cena jest też nie wygórowana,lek pomaga także nie ma co więcej przekonywać.

Gość laekiea
euphorbium to nie lek a homeopatyczne giewno! :/ Tylko kasę na to straciłam!

Ja proponuję bugatti veyron. Najlepszy lek na kryzys wieku średniego :D

Wiecie jaki jest najbardziej dochodowy lek na świecie ? Nazywa się placebo...Tak wprost podsumowując homeopatię.

Gość Gonda
zenek77,homeopatia bardzo dobrze działa,jest skuteczna i co najwazniejsze nie toksyczna

Gość hehaaaeaa
Jak może być toksyczne coś, co jest samą wodą? :D

Gość Dżennifer
to moze jaki lek i na co jest najlepszy.... a nie tylko nazwa