Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na ten cud

wózek gondola, czy kosz mojżesza ? chodzi o spanie dziecka.

Polecane posty

Gość czekam na ten cud

czy taki wózek nie moze zastapic z powodzeniem kosza ????

Gość zonaKraka
Kosz ma lepszą wentylację... i w jednym, i w drugim trzeba do spania porządnego materaca. Czemu nie od razu łóżeczko? Prędzej czy później będzie potrzebne...

Gość czekam na ten cud
mam łózeczo drewniane , ale sie zastanawiam bo inne moje kolezanki kupuja oprócz tego jeszcze kosz. wydaje mi sie to zbyteczne.. ? za duzo bajerów..

Gość zonaKraka
Kosz jeszcze przydatny jeśli rodzice chcą mieć noworodka czy malutkiego niemowlaka obok siebie w sypialni, a dziecko ma osobną sypialnię już urządzoną... Ale serio jak dla mnie bez sensu. Synek spał od urodzenia w łóżeczku, ale z łóżeczka nasze łóżko widział i mieliśmy dwa kroki do niego.

Mnie się też wydaje, że to zbędny dodatkowy wydatek. Ja miałam przygotowane łóżeczko koło łóżka, ale i tak okazało się to zbędne bo syn od urodzenia nie miał zamiaru w nim spać. Budził się co 10 minut podczas gdy w naszym łóżku z nami czy bez kimał po 5 godzin bez przerwy.

szczerze mówiąc aż na allegro weszłam, bo u nikogo nie widziałam Kosza Mojżesza :D Sama też nie miałam- dziecko spało w łóżeczku, ale od razu rzucił mi się używany śliczny i naprawdę (wg mnie) niedrogi zestaw: http://allegro.pl/cudny-zestaw-lezaczek-kosz-mojzesza-posciel-i2727222777.html Gdybym miała pewność, ze jestem w ciąży to chyba bym go kupiła :D

ja mam kosz mojżesza, bo chcemy żeby malutka spała obok nas a w swoim pokoiku bedzie miec łóżeczko ale jak narazie chcemy zeby była obok