Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiaaaa

Facet biedny to porazka.

Polecane posty

Gość khl
Lepiej sobie weź jakiegoś zagraniczniaka co ma kasę, takiego angola albo niemca. Po co ci biedny polak i w dodatku brzydki.

Gość ktosiaaaa
No ty to akurat bys chciala,bo to SZATYN hahahaha. Tluc do ciebie mozna godzinami a ty i tak masz problem ze zrozumieniem.

"I nie temat o wpuszczaniu do domu,tylko o biednych i nieudolnych facetach." jezeli przygarniasz takeigo do domu to nie narzekaj, sama tego chcialas

Gość ktosiaaaa
dlatego to już koniec, to już 25 na którego dałem się namówić i pójść do łóżka. mam dopiero 20 lat. Coś podejrzewałam jak menedżer banku podjechał maluchem, i dwa koła były dojazdów-ki! koniec również z analnym na pierwszej randce, ile można wydłubywać mendy!

Gość lolaaaaaaaaaaaaa1l
"Nie warto być miłym dla kobiet, wystarczy mieć kasę, wygląd i być z charakteru kozakiem." bzdura. wygląd nie jest potrzebny a kozakow nie lubie. zreszta zazwyczaj ludzie mądrzy i gentelmani są przy kasie na szczescie :)

Gość ktosiaaaa
Nie byl brzydki. Ja nie potrzebuje,zeby facet mnie utrzymywal,czy rozumiecie o czym mowie? Chce,by mial pieniadze sam dla siebie albo skoro chce cos zobaczyc lub gdzies pojechac,to niech placi za siebie. Dlaczego ja mam komus sponsorowac wszystko?

Gość ktosiaaaa
Kurde hahaha. On nie mieszkal u mnie,tylko przesiadywal. Boze :O

Gość ktosiaaaa
Dlatego pogonilam biedaszyba. I uwazam,ze biedni faceci to totalne zera.

Gość ktosiaaaa
Tak. Nigdy nie zostawal pod moja nieobecnosc.

Gość P_R_A_W_I_C_Z_E_K_2_5
przecież to prowo nie ma aż tak głupich kobiet :_)

Gość ktosiaaaa
Powiem wam tylko,ze mi byloby bardzo glupio i niezrecznie obzerac kogos i sepic kase. :O

Gość ktosiaaaa
Ja nie zbiednialam a cwelisko przynajmniej pojadlo,bo pewnie w domu tego nie ma. To tak jak nakarmic bezdomnego psa.

A gdyby był miły i by np. za twoim pozwoleniem mógł coś zjeść coś za co zapłaciłaś to też źle? Nie chodzi o obżeranie się.

to po co sypiasz z facetem, którego nei szanujesz i którym pomaitasz? po co go przygarnaisz skoro masz za nieudacznika? jestes zwichrowaną kobietą, najpierw przygarnaisz beidaka a potem sie frustrujesz ze na tobei żeruje

niby taka bogata a na podstawowe rzeczy żałujesz komuś jak jedzenie to jest żałosne co piszesz bo jedzenie jest tanie, a sie podniecasz jakbyś komuś kupiła auto co najmniej.

Gość ktosiaaaa
dlatego następnym razem biore tylko do buzi, koniec z dawaniem dupy.

Gość ktosiaaaa
Hahaha. Zboczki. Nie dalam mu,spokojnie,nie podniecajcie sie.

Gość ktosiaaaa
Fiku,wybacz,ale jestes zenujaca postacia.

żenujące prowo :(

Gość fiku mikkuuuu hahaha
Ta to by przygarnela bruneta,ale nikt jej nie chce :D

Gość AUTOR MASZ RACJĘ
CO WY OD NIEJ CHCECIE?? Tu nie chodzi tyle o złoto, fajne samochody i 180 metrowe domy ale o pewne poczucie bezpieczeństwa i finansowej stabilizacji jakie facet musi zapewnić kobiecie która przecież ma mu urodzić w bólach dzieci opiekować się nimi itp. Chodzi też o zaradność mężczyzny, są pewne rzeczy które się nie zmieniają mimo ruchów feministycznych biologia kochani czysta BIOLOGIA!!!! Tylko że tu są same feministki więc to do nich nie trafia, lubią radzić sobie ze wszystkim same................... ale czy z wyboru???? Ja też bym nie chciała gołodupca. Mam koleżankę która pojechała ze swoim nad morze Byli taaacy zakochani, ona pracowała jako kelnerka a on zarabiał na budowie ok 3x tyle co ona. I okazało się że ona płaciła za wszystko w restauracjach, za hotel, wejściówki on stał i rżnął głupa aż laska wyciągała portfel. Po powrocie z tych wczasów po tygodniu go pogoniła, mówiła mi że jak szybko się zakochała tak szybko jej zobojętniał na tym wyjeździe.

Gość jdkxnsm
jestes facetem a temat to provo :P

Gość ktosiaaaa
Ohoho,zebys sie nie posral imbecylu. Ani moj temat,ani nie jestem facetem,choc porownujac moja zaradnosc do twojej,to nim jestem buhahahaha prawiku bez kasy. Detektywie hahahahaha. O kurwa,bo jebne :D