Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqwdqd

zerwałam znajomość z facetem , duzo mnie to kosztowało bo

Polecane posty

Gość dqwdqwdqwdqd

mnie olewał ,a ja byłam bardzo zauroczona nim , a teraz jak już zaczęłam odżywać po tygodniu on sie odzywa i pisze ,ze teskni odpisać mu coś ( bo bedziemy sie jeszcze widziec prawdopodobnie bo mamy wspolnych znajomych) czy zignorować to?

madra kobieta ucieka ze znajomosci, ktore ja zbyt duzo negatywnych emocji kosztuje. To dopiero facet, zaden maz, wiec chyba nie warto stawiac na niego , skoro zachowuje sie w sposob nieakceptowalny przez Ciebie.

Gość dqwdqwdqwdqd
Ja już zdedydowałam . nie chce sie z nim spotykac. Tylko tak mysle czy odpisywac mu grzecznosciowo czy nawet to nie. Bede go widywać prawdopodobnie jeszcze...

Gość Arletka 1
napisz mi ze fuzo cie to kosztuje i caly czas czekalas az sie odezwie a on przez ten czas 1 sms. Po co masz sie nerwicowac przez niego skoro on ma na to wyyebane? Az tak sie nim zauroczylas?

Gość Monika244444444444
odpisz , grzecznie właśnie jak do kolegi ,ale jak potem zacznie to dalej ciagnąć ignoruj. Obojetność boli najbardziej :)

Gość Monika244444444444
A jak mu nie odpiszesz ani razu pomyśli ,że Cie bardzo zabolal ten koniec znajomosci

nie odpisuj, odpisujac dalej kalkulujesz jak wypasc żebym to aj byłą górą i nei zapominasz o nim tylko ciągle przezywasz neipotrzebnie

Gość Arletka 1
co ty pierdolisz fiku miku? czekasz na ksiecia z bajki dlatego namawiasz zeby nie odpisywala i była góra??? i co z tego bedzie miala? nic - tak samo jak ty :D to ze odpisze to tylko swiadczy o niej debilko

Fiku Miku -myslisz, ze sie napali :-D To ma brzmiec tak.: miales chamie zloty rog, teraz ostal Ci jeno SZNUR .

oj dziewuszki, zranione męskie ego to taki motor napędowy jak żaden inny, będize chciał sobei udowodnić to i owo i nie da jej spokoju

Gość Arletka 1
a skad ty to mozesz wiedziec?