Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ida17

Waga w normie ? Czy powinnam schudnąć ?

Polecane posty

Gość Ida17

Witam wszystkie panie. Nazywam się Ida mam 17 lat. Jestem bardzo młoda ale ten portal poleciło mi wiele osób. Jestem wysoka. Mam 181 cm wzrostu i ważę 75/6 kg. Nie podobam się sobie . Wzrost z wagą powinien się wyrównywać i nie powinnam wyglądać tak jak wyglądam. BMI mam w porządku lecz moja samoocena bardzo podupadła. Pragnę schudnąć 20 kg w przeciągu roku aby ważyć 55 kg. Nie mam czasu na ćwiczenia ponieważ mam mnóstwo nauki. Prawie nic nie jem. Rano nie jadam śniadań na obiad zjem nie wielką ilość ziemniaków mięso bądź ryż w warzywami. Kolacja wykluczona. O 18 kończę jeść. Proszę poradźcie mi jak schudnę szybko i efektywnie. Pragnę się zmienić i uzyskać piękną figurę. Pozdrawiam serdecznie i proszę radę.

wez sie do nauki. jestes w tym wieku ze bardziej niz wygladem zewnetrzynm powinnas przejmowac sie tym zeby moc jaknajwiecej sie dowiedziec i zobaczyc. mam dosc pustych dziewczyn ktore mysla ze jak schudna to nagle sie polubia. musisz najpierw miec poukladane w glowie a dopiero brac sie za ocene czy faktycznie jestes gruba.. a to twoje 55kg o ktorym mowisz jest tragiczne. co ci to wogole da?? uwazasz ze spohrzysz wtedy w lustro i stwierdzisz "jestem piekna" NIE!! tak nie bedzie!!! nawet gdybys schudla a twoja wiedza i myslenie zostanie na twoim aktualnym poziomie to wpadniesz jedynie w depresje...