Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocimiętka malinowo kmninkowa

chlamydia u noworodka

Polecane posty

czesc, kilka miesiecy temu urodziłam dziecko. Trzy tyg po porodzie okazało się ze małej ropieją oczy. Pediatra zlecił wymaz z oka, i okazało się ze ma chlamydię. Niestety krople do oczu z antybiotykiem ne przyniosły poprawy, a mała dostała zapalenia płuc, bo jej wszystko sciekało zatokami do nosa i do płuc. W rezultacie bierzemy kolejny antybioryk doustnie i kolejne krople do oczu. Ale dalej nie widze poprawy, bo mała kaszle a oczy ropieją. Czy ktoś miał moze podobny problem z bakteriami chlamydii u swojego niemowlęcia? I może podzielić się swoimi doświadczeniami...

Gość a wiesz ze to ty zaraziłas
dziecko!

Gość LorenaLilila
O Boże. Co za patologia :/ trzeba było się badać i nie walić z kim popadnie, zaraziłaś dziecko chorobą weneryczną. Powinni Ci zabrać to dziecko.

Gość brystol techniczny
jak zawsze kafeteryjne wiesniaki musza wtracic swoje 3 grosze :D poczytaj na ten temat sieroto ..... autorko radze zmienc forum . na bardziej przyjazne ;)

Gość LorenaLilila
Głupia baba

Gość brystol techniczny
babe to masz w nosie :D

Gość LorenaLilila
Oby to dziecko nie umarło. Chociaz przy takiej mamusce nigdy nie wiadomo co je jeszcze spotka oprócz chroby wenerycznej w pierwszych tygodniach życia.

spodziewałam się takich wpisów... powiem Wam tylko ze dziecko miało tez gronkowca i e-colli i tym wszystkim zostało zarazone w szpitalu. Robiłam sobie badznia, i pozostałym członkom rodziny - u nas jest czysto, prócz mojego dziecka tymi samymi bakteriami zostało zarazone jeszcze dwoje innych dzieci. Prosiłam o radę osoby które mają cos do powiedzenia na ten temat, a nie zgraje buraczanek .

Gość LorenaLilila
ja zarazilam meza kila :D

Gość a próbowals HERBATA?
Wiem wiem to bakterie, ale spróbuj może pomnoże na oczka, a nystatyne dostawało twoje dziecko? życze zdrówka:( biedny maluszek, a tobie dużo siły i cierpliwości pozdrawiam