Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olerty

czy zdecydowalybyscie sie na dziecko wiedzac ze ze zostaniecie zwolnione??

Polecane posty

Gość olerty

macie 32 lata, chcecie miec dziecko-1 wasze ale wiecie ze za kilka miesiecy zostaniecie zwolnione bo sa potezne redukcje w firmie i macie 100% pewnosc zwolnienia maz pracuje i zarabia np 2500

Gość DO PYTAJACEJ
a starczy wam na zycie? a jakie masz szanse na zdobycie nowej pracy? mieszkasz w malym czy duzym miescie? w duzym sa wieksze szanse na zdobycie pracy? a macie oszczednosci? ja nie mam pracy stalej a staramy sie o dziecko, bo spokojnie namstarczy na wszystko/..

Gość olerty
male raczej miasto, szans na nowa prace zadnych praktycznie gdy nie masz znajomosci wiec pewnie zostane bezdzietna do konca zycia....

Gość ggergrgrgrg
sfregregtrgr

Gość dziwne zdjęcie
jeśli mąż utrzyma waszą troijkę to zdecydowałabym się

Gość jakbym miała 100% pewności
że zostanę zwolniona, to właśnie celowo zaszłabym w ciążę i poszła na macierzyński ;). A tak serio, to wszystko zależaloby od innych czynników, głównie mojego potencjału i możliwości zdobycia innej pracy, zapewnienia opieki dziecku, sytuacji mieszkaniowej (kredyt/z rodzicami/własne??), jak duża jest poduszka finansowa itd. itd. Zwolnienie, to coś co może się przytrafić naprawdę każdemu i idąc tylko tym tropem, nikt nigdy nie zdecydowałby się na dziecko.