Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mishka18

Nieprzyjemny zapach z pochwy

Polecane posty

Od tygodnia czasu czuje ze mam nieprzyjemny zapach z pochwy taki jakbym nie myla sie kilka dni.., biore tabletki iladnian juz 6 dzien ale dalej czuje ze jest ten zapach w tym momencie nie stac mnie narazie na ginekologa znacie moze jakies domowe sposoby aby pozbyc sie brzydkiego zapachu ?? Czuje dyskomfort

Gość Betty Q
Trudno powiedziec co to jest byc moze to poczatek infekcji i wizyta u gina to konieczność. Póki co mozesz przeleczyc sie Lactovaginalem, pełna 7-dniowa kuracja. Jesli to tylko zachwiana flora bakteryjna to pomoze, jesli nie, to musisz jednak isc do gina.

Gość damial sl
umyj pozadnie ten bunkier i bedzie gitara nie bedzie ci wybijalo jak z gulika moze masz stan zapalny w srodku i czuc ropa

Gość misiaczek24
Rybi zapach świadczy o infekcji bakteryjnej, dlatego powinnaś udać się do ginekologa. Za wizytę wcale nie musisz płacić, wystarczy że zapiszesz się do ginekologa, który przyjmuje na kasę chorych. Przepisze Ci leczenie, zleci wykonanie czystości pochwy. Do czasu wizyty posmaruj się provag żelem łagodzi podrażnienia, odświeża, zmniejsza uczucie dyskomfortu.

Gość lady bronka
dokładnie, nieprzyjemny zapach to powód do wizyty u ginekologa. ja jeśli mam jakieś problemy i czekam na wizytę u lekarza ratuję się lactovaginalem, to probiotyk dopochwowy, który uzupełnia florę bakteryjna w pochwie. stosuje go tez po leczeniu.