Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

czemu tak trudno odejść z kafe? :(

Polecane posty

może od jutra się uda. chyba sobie zablokuję stronkę jakimś dodatkiem do firefoxa.

raz mi się udało na parę miesięcy :classic_cool: ­ ale potem weszłam z ciekawości raz, drugi, trzeci i dupa :P

zablokuj przez pliks hosts, nie wejdziesz przez min tydzien nawet przez proxy :classic_cool:

samuelu, to była autoreklama? :classic_cool: ­ btw, twoja fota bardzo mi przypomina jednego mojego znajomego.

ale ja bym chciała w ogóle zablokować tylko forum, a nie całą kafeterię, tj. damską torebkę i tak dalej. nie wiem czy się tak da.

zabko, dlaczego chcesz odejsc? Moze tylko wystarczy ograniczyc, jesli czujesz, ze kafe pozera zbyt duzo czasu:)

Gość rubinekkkk
To tylko kwestia uświadomienia sobie celu dla którego tu byłeś,byłaś i okresu czasu jaki tu spędziłeś i czy chcesz to robić dalej.

samuel, ja już dość fotek narozdawałam na kafe i już nikt stąd ich nie dostanie. przynajmniej takie jest moje założenie :)

Gość Zuzanna Amelia & 28
A po co chcesz odchodzic ?

fiku - mogę liczyć na topik nr 400? :D ­ samuel - zamieściłeś zaledwie pół twarzy :P

Gość odejdziesz
jak cię znudzi. Wcześniej czy później każdy odchodzi- wiem, bo 10 lat temu byłam uzależniona od czatu na onecie:-) Znudził mnie po 3 latach aczkolwiek odchorowałam wtedy. Nie identyfikuj się z tymi ludzmi tutaj- oni istnieja tylko w twojej głowie. To tylko zabawa pamiętaj.

Gość Segon
Dlaczego trudno odejść? Bo to silne uzależnienie jest... :-)

ja po prostu za bardzo ciekawska jestem. i wszędzie muszę wtrącić swoje 3 grosze - to mnie gubi :P a poza tym mam sentyment do kafe, przyzwyczaiłam się jednak do tych ludków :)