Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21312312312321fsafassfaasf

Jak jej wytłumaczyć że mogę nie mieć czasu?

Polecane posty

Gość elok
Tak to bywa jak facet chce być w porządku: stara się staje na głowie a laska tego nie doceni... Najbardziej jest szczęsliwa wtedy kiedy ma jakiegoś drechola który ją poniża: takiemu chętnie daje d**y, usługuje i marzy o księciu z bajki jak trafi na księcia z bajki to wtedy odbija sobie na nim wszystkie babskie frustracje.

Gość elok
Mocaryca: właśnie wg mnie większość która jedzie po tej lasce ma tutaj rację.

MoCaryca, ale z tego co napisał to rozmawiał już z nią. A dziewczyna nie jest dzieckiem co po sto razy trzeba powtarzać. I ja nie uważam by jej zachowanie było normalne, przy dwóch kierunkach i pracy chyba logiczne, jest, ze ktoś może mieć mniej czasu. A jej się zwyczajnie nudzi, powinna sama się czymś zająć a nie wymagać non stop zabawiania od partnera.

"Najbardziej jest szczęsliwa wtedy kiedy ma jakiegoś drechola który ją poniża: takiemu chętnie daje d**y, usługuje i marzy o księciu z bajki jak trafi na księcia z bajki to wtedy odbija sobie na nim wszystkie babskie frustracje." Taaa, jeszcze dopisz, ze kobiety lubią być gwałcone🖐️

Gość elok
Dokładnie. Miałem bardzo podobnie i dałem się zmanipulować. Pewnie jeszcze chce żeby ją w kółko gdzieś zabierać? Niby nic złego ale jak wracasz po 12 godzinach pracy to ostatnie czego chcesz to robić swojej kobiecie żarcie i zabierać do kina:P a to tak się skończy pewnie. Jak ona teraz nic nie robi to nie licz że później będzie coś robiła.

Gość elok
Do KrwawaWilczyca: chodziło mi o taki typ kobiet. Baby-nieroba, która nie docenia gościa którego ma

Ale nie generalizuj z tym, że baby lubią być poniżane a porządnego nie chcą bo to śmieszne aż jest. ­ A co do reszty...najważniejsze to się dobrać odpowiednio, osoba chcąca spędzać mniej czasu z partnerem i nieco wycofana też nie jest zbyt dobrze odbierana przez większość.

Gość elok
Typowe babskie gadanie. Zauważ że napisałem: "Tak to bywa jak facet chce być w porządku: stara się staje na głowie a laska tego nie doceni... Najbardziej jest szczęsliwa wtedy kiedy ma jakiegoś drechola który ją poniża: takiemu chętnie daje d**y, usługuje i marzy o księciu z bajki jak trafi na księcia z bajki to wtedy odbija sobie na nim wszystkie babskie frustracje. " Napisałem to w wątku który jest poświęcony jednej lasce i ewentualnie przypadkom podobnym. Jak Cię to ucieszy i żeby nie było śmieszne: to sprecyzuje że każdy przypadek zachowujący się tak jak to opisał autor właśnie tego chce i na to zasługuje na drechola który będzie miał ją gdzieś.

Jeśli ta druga ma takie pretensje to na to wychodzi że pierwsza ma ciebie więcej nie lepiej wybrać jedna i mieć spokój. Mówiłeś jej o planie zarobienia na zamieszkanie razem?

Gość elok
Tam jest literówka nie chodzi o drugą a drogą :D

e tam .A ile mozna tlumaczyc? Rob swoje , zalami sie nie przejmuj. Jesli jest choc troche inteligentna , zalapie w koncu , ze zycie to nie ciagle mizianie i lezenie na sobie calymi godzinami. Jesli nie ? Poslij ja do diabla , bo to ( chyba) kobieta bluszcz . Bedzie narzekac , smecic ale bedzie wisiala u nogi jak rzep :-(