Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didi120

Znajomi mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Didi120

Jestem z chłopakiem od kilku miesiecy i jest WSPANIALE , świetnie sie dogadujemy nie kłócimy , moglibyśmy spedzać ze sobą całe dnie , zależy mi na nim jak na nikim innym . Jednak jest mały problem od kiedy jestesmy razem on rzadziej widuje sie ze znajomymi , nie to ze wcale sie z nimi nie widuje ale nie jest to juz tak czeste jak kiedys , no i koledzy jak koledzy tak naprawde nie mają do niego wiekszych pretensji ale niestety jedna przyjaciółka już ma z tym problem . Moj chłopak studiuje w innym miescie wiec widujemy sie w weekendy , ma mało czasu wiec zazwyczaj cały wolny czas spedza ze mna i to nie to ze robi to bo ja tak chce , jeszcze nigdy nie narzuciłam mu spotkania , wrecz przeciwnie mowie mu ze jesli chce to moze spotkac sie ze znajomymi ale on sie smieje i mowi zebym sie nie wygłupiała. No wiec ostatnio przeczytałam jak jego przyjaciólka napisała do niego ze ma dosc ze olewa znajomych w szczególnosci ją i ze jak nam nie wyjdzie to ma do niej nie przychodzic w łaske , kiedy to przeczytałam to zrobiło mi sie przykro bo po pierwsze to własnie ta przyjaciółka doprowadziła w jakims stopniu do tego ze jestesmy razem a po drugie wydawała sie bardzo sympatyczna i myslałam ze cieszy sie jego szczęściem . A teraz nie wiem co robić bo niechce zeby ktokolwiek był zły na mojego chłopaka przeze mnie , szkoda mi go i choć nie wygląda jakby sie przejął jakoś bardzo to nie wiem czy poprostu nie udaje .

Gość Supreme.
Spotkajcie się w trójkę jak lubisz takie atrakcje :) osobiście miałabym ją gdzieś, a już najbardziej głupoty które wypisuje ;) nie ogarnięta jakaś..

Gość skończona idiotka która
nie powinna wtrącac sie w cudze zycie , posuń jej pod nis ten top niech wie ze jej zachowanie jest żałosne