Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12121212122222

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość 12121212122222

hej, staram się o dziecko i wydawało mi się, ze tym razem się udało, miałam dostać @ 26.10, i w ten sam dzień zrobiłam test, było to 12 dni po stosunku. ale niestety, jedna krecha. w ten sam dzień bolał mnie strasznie brzuch, sutki zaczęły mnie boleć, nawet przy kontakcie z koszulką (nigdy wcześniej tak nie miałam), tak więc test negatywny, @ ciągle nie ma. co o tym sądzicie ?

Gość zau
powtórz test jutro z samego rana

Gość 12121212122222
myślicie, że jutro, czy lepiej poczekać jeszcze kilka dni ?

Gość sędziami nie jesteśmy
to nie sądzimy Prywatnym laboratorium też nie, testami ciązowymi tez nie i wróżkami tez nie !

Gość 12121212122222
nie pytam o czary, ani o to, żeby ktoś mi powiedział czy jestem w ciąży czy nie. pytam o opinie

Moja opinia jest taka, ze najlepiej powtórzyć test albo zrobić bete. @ spóźnia Ci się dopiero/aż 3 dni- dla mnie aż, dla kogoś kto się nie stara tylko. Co do objawów... ja w nie bardzo średnio wierzę :D jedne mają, drugie mają wyimaginowane, trzecie nie mają wcale. mi test w sobotę pokazał 2 kreskę bladą do dziś nie mam takich prawdziwych ciążowych objawów :D Poza wyimaginowanymi mdłościami od wczoraj, które są zwykłą niestrawnością ;P i lekkim bólem piersi jak przed okresem.

Gość no coz.....
a skad dokladnie wiesz, ze termin miesiaczki powinnien byc 26.10.?? Wiesz DOKLADNIE, kiedy mialas owulacje?? Okres dostaje sie DOKLADNIE 14 dni, po owulacji.

Gość jezu drogii
a czemu nie pojdziesz na badanie krwi????

Gość taka jedna mala wredna ;)))
do autorki : zrob bete hcg, i nie zakladaj glupich tematow, bo nikt Ci tu nie wywrozy czy jestes w ciazy czy nie :P do no coz ..: nie kazda faza lutealne trwa 14 dni ! wszystko zalezy od organizmu kobiety :P wiec nie pisz bzdur! tylko do ksiazek ! jak juz chcesz sie wypowiadac na ten temat to poczytaj co nie co :P koniec tematu

no coz..... a skad dokladnie wiesz, ze termin miesiaczki powinnien byc 26.10.?? Wiesz DOKLADNIE, kiedy mialas owulacje?? Okres dostaje sie DOKLADNIE 14 dni, po owulacji. - no to lekkie nieporozumienie ;P Faza lutealna nie musi trwać 14 dni :D i... co w przypadku wg Ciebie kiedy cykl jest bezowulacyjny?:D

Gość no coz.....
ok. pomylilam sie przyznaje, faza lutealna trwa PRZECIETNIE 14 dni, przwaznie 10 do 16 dni, u kazdej kobiety jest roznie, to fakt. Za to czas trwania tej fazy miedzy owulacja a miesiaczka jest u kazdej kobiety przewaznie staly, niezaleznie do dlugosci cyklu. Jesli kobieta ma faze lutealna, ktora zawsze trwa powiecmy 10 dni, to w kazdym cyklu bedzie ja miala.