Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiesobiepytanie

wyniki testu owulacyjnego

Polecane posty

Gość takiesobiepytanie

miałam takie wyniki: sobota: bardzo blada kreska niedziela: nie testowałam poniedziałek: bardzo ciemna kreska, ale nie tak ciemna jak testowa wtorek: bardzo blada kreska czy mogło dojść do owulacji???

Gość takiesobiepytanie
na instrukcji napisane, że kreska musi byc równie ciemna lub ciemniejsza.. ale skąd wziąłby się skok hormonów w 14 dniu cyklu?

u mnie ostatnio bylo w 14 dniu cyklu blada kreska i myslalam ze to juz po owulacji bo testy kupilam troche za pozno. Na drugi dzien zrobilam z ciekawosci test i wyszla mi od razu ciemna kreska i wychodzilo mi tak jeszcze przez 3 dni.

Mogło dojść, ale nie musiało. Test owulacyjny Ci może wyjść nawet w cyklu bezowulacyjnym (ale nie musi). Organizm może wytworzyć śluz płodny, szyjka się podniesie, będzie miękka i się otworzy, test wyjdzie pozytywny, a owulacji może nie być. Najlepiej by było do testu dorzucić jeszcze mierzenie temperatury- na wykresach owulację widać pięknie :) Aczkolwiek w 100% owulację potwierdzić moze tylko monitoring, lub ewentualna ciąża..:) Aczkolwiek próbuj kochana! Nigdy nic nie wiadomo! Życze powodzenia!

Gość takiesobiepytanie
dzięki