Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaluje__________

Żaluje, ze uległam modzie i kupiłam telefon dotykowy...teraz chce go sprzedać

Polecane posty

Gość zaluje__________

masakra po prostu na deszczu nic napisac nie moge bo albo ekran nie reaguje albo wpisuje sie %$#%#$^ byle co, slyszalam ze zimą nici z korzystania z takiego tel- trzeba zdejmowac rekawiczki albo kupic specjalnie ktore mają na opuszkach jakąs paste termoprzewodzącą :O Pisze mi sie na nim strasznie niewygodnie, daje rade ale nie moge jak dawniej napisac czegos bez patrzenia na ekran, nosilam go w kieszeni glownie CZYSTEJ i juz są ryski na tej slynnej gorylli, doczytalam ze piasek , zwykle drobinki piasku go rysują :D Zenada wywalilam kupe kasy na złom ktory jedynie nadaję sie do... no do czego? przegladania internetu ? Komputer jest wygodniejszy... Mam wrazenie, ze ta moda na dotykowce została sztucznie wykreowana jak kazda moda...by sprzedac drogie zabawki tępakom ( m.in takim jak ja :O) tel to samsung galaxy s ii Zakupilam Nokie E51 i znow jestem szczesliwa :D

Gość prawictwo pospolite121
ja nie używam wcale telefonu komórkowego od 5 lat .

Gość Rozczarowana do kwadratu
A skalibrowałaś ekran? Z tymi rękawiczkami to bujda. Ja w swojej avilli przez grube skórzane rękawice pisałam :D

Gość Figlarny pajac
Kup sobie iPhona 5 to zmienisz zdanie ;)

Gość trollo
ja mam i jestem zadowolony. Chociaż zgadzam się, że wymyślono to tylko dla kasy, tak jak i tablety

Gość Rozczarowana do kwadratu
Apple jest do bani. Płaci się za znaczek nadgryzionego jabłka :) A Samsunga bym chętnie odkupiła...

Gość Novvva Dayz
Dotykowe są dla dzieci i frajerow ktorzy lubia blyskotki i lapia sie na reklame bo sa frajerami.

Gość Figlarny pajac
Założe sie ze większość na tym wątku to same dzieciaki. Jeśli ktoś spróbuje iPhona 5 to sie nie zawiedzie. Problem w tym jeśli ktoś wydaje opinie o czym o czym nie ma zielonego pojęcia ;)

Gość gggggggg4544
do kolegi wyzej : AVILA ma ekran OPOROWY , trzeba mocniej dosisnąc bo reaguje na opor wlasnie, on dziala na deszczu i w rekawiczkach nowe są niestety pojemnosciowe, dotkniesz lekko i dziala i tyle z jego zalet ogolnie zgadzam sie z autorką, badziewne zabawki, wiekszosc ludzi i tak korzysta z z telefonowania/smsów/ radia i mp3 / czasami sprawdzą rozklad autobusu, maila , cykną szybko fotke jakiegos dokumentu i tyle. Telefony niby mają ulatwic zycie a tak naprawde stwarzają dodatkowe problemy. Podobnie jak Tablety, sztucznie wprowadzony na rynek by zarobic, wmowiono milionom ludzi ze potrzebują czegos co do niczego nie jest potrzebne. Ni to laptop ni telefon, jako czytnik ebookow sie nie sprawdza bo bolą oczy jak choooj

Gość Novvva Dayz
Ja miałem czwórkę i co????? Ze piątka to niby co???Świat zbawi???Pieprzysz leszczu....jesteś zwykłym gadżeciarzem.

Gość Figlarny pajac
Serio porownujesz czwórkę do piątki? Nie rozśmieszaj mnie dziecko :D

Gość gggggggg4544
Figlarny pajac - jestes fanboyem :) Reklama i marketing skutecznie wyprała ci mozg, placisz kupe kasy za cos co jest warte 10x mniej. Gdyby nie logo jabłka i nazwa apple na pewno bys tego nie kupił :D Zapomnieliscie wszyscy do czego sluzy telefon... do komunikacji. To przykre, ze ludzi zamiast wyjsc na rower, pobiegać, pojechac ze znajomymi pod namiot, wyjsc do pubu , spędzic czas z rodziną wolą gapic sie bezmyslnie w ekran, grac w glupie angry birds i inne gierki ,instalowac nowe ;;appsy;;, czytat zawartosc internetu z czego i tak zadnego pozytku nie ma. W sumie wasze zycie, wasz problem:) Pamiętajcie ze czasu nie da sie kupic, zamiast zyc naprawde ,wegetujecie jak roslinki :O 🖐️

Gość Pancerna Kołdora to tez masz
ekran oporowy jak piszesz w nim rysikiem. 80% telefonów z dotykiem ma okran pojemnosciowy ktory jest bardziej precyzyjny i lepszy ale ma wade ze słabo sprawuje sie w zimie. telefony z ekranem oporowym sa stosowane tylko w najtanszych syfiastych telefonach

Gość do figlarnej piatkiiii
wypowiadasz sie, a piatke jedynie na monitorze widziales/as

Gość Novvva Dayz
Piątka jest bardziej,płaska,dłuższa,lżejsza,troszkę większy ekran,nowe mapy ,oprogramowanie OS6,troszkę wiecej aplikacji. Prawie to samo co 4S mój drogi...prawie to samo.

Gość Figlarny pajac
Właśnie z tej piateczki do was pisze, dzieci drogie :) Smiga jak ta lala. Świetny telefon.

O nowych mapach nie mówmy, bo te ich geograficzne cuda są nie do ogarniecia.

Gość Figlarny pajac
"Prawie" robi wielka różnice moja droga :)

Gość to przeciez jasne ze
Tylko idiota nie widzi ze PR działa cuda, dawniej Nokia tez miała smartfony, mialy system operacyjny, aplikacje i dodatki dla biznesu ale ludzie ich nie pragnęli, Nokia nie reklamowała tych urządzeń, kupowali je biznesmeni bo im były potrzebne. Zabawka Apple'a byla nowoscią, to + świetny PR , żalosne sztuczne kolejki pod sklepami, dystrybutorzy placili ludziom by udawali zainteresowanie produktem, potem robili fotki i wrzucali do czasopism, zrobiono z tego sensacje. Sukces finansowy , więc inni producenic tez chcieli zarobić, zaczeli masowo produkowac podobne telefony. Zaloze się, ze gdyby Apple wypuścił sedes ze swoim logo ludzie by masowo zaczeli wymieniać nowe sprawne kible na te jabłkowe :classic_cool:

Gość Novvva Dayz
To było do Figlarnego Pajaca. Mapy wizualizują pewne elementy w 3D [Jakby w 3D]....jesli się w ciągu 6 miesięcy nie okaze ze jest jakiś błąd w algorytmie to taki madrzejszy gadżeciarz ...pójdzie i kupi. Dla mnie to sa zabaweczki.Mam konkretne potrzeby a za nimi te wynalazki nie podążają niestety.Kierunek rynku jest taki-Zabawiać "dzieci"...i te duże i te małe.

Gość kicia1301
Ja mam samsunga avile i jest dla mnie swetny i dziala bez rzadnych problemow

Gość trollo
pieprzysz jak potłuczony/a ajsron 5 NIEWIELE się rózni od 4. I wiem bo sprawdzałem. Ale przecież pokolenie neo wie lepiej i najgorsze gówno w ładnnym pozłotku kupi.

Gość Novvva Dayz
A i jeszcze jedno....jestem facetem.Może dlatego mnie to nie rusza:D

Gość fijfjkfndfffeeq
Raczej dla duzych dzieci prawdziwym dzieciom i nastolatkom wystarczy ze telefon ma smsy, da sie zadzwonic i posluchac muzyki plus dobra bateria, reszta to lans. Sama jestem młoda i widze wsrod moich rowiesnikow jakie mają potrzeby. 80% chce tego co napisałam, 20% chce sie polansowac bo niczym innym nie potrafią, ani wyglądem ani intelektem, pustka.

Gość do figlarnej piatkiiii
no figlarny wrzuc mnie tu screena z tego Twego jablka hahahahaa

Gość hah ah zaraz padne
ludzie mnie przerazają :D:D po to kupuje sie telefon komorkowy zeby moc z niego wszedzie zadzwonic :D gdybym ja chcial nie miec mozliwosci zadzwonienia zimą w sniegu, czy podczas deszczu to zostalbym przy stacjonarnym :D

Ja z dotykowego HTC wildfire jestem zadowolona. Wiadomo, że jak pada snieg to nie bardzo da sie pisac, a z rekawiczkami to juz w ogole :)