Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaluje__________

Żaluje, ze uległam modzie i kupiłam telefon dotykowy...teraz chce go sprzedać

Polecane posty

Gość Figlarny pajac
😭 Fuck!!!!!!!!!!!Jutro idę do salonu go zwrócić!!!!!!

Gość Figlarny pajac
Konkretne potrzeby? Rozumiem cofnijmy sie do lat 80 tych tak? Chyba po to cywilizacja idzie naprzód aby z tego korzystać. Jakby ktoś wam dał za darmo taki telefon to byście brali aż łapy by sie wam trzęsły. Jednak tych, których nie stać na taki telefon, postanowili sobie wmówić, ze Nokia 3310 jest lepsza od iPhona... Ok, jeśli to wam poprawi samopoczucie to wmawiajcie sobie dalej :)

Gość LEppsSS
Figlarny pajac - i tak Ty i jreszta jestescie zwykłymi szaraki, szarą masą plebsem wiec co za roznica? Zyjesz marnie i zdechniesz marnie jako niewolnik, pewnie z kredytem do starosci

Gość Figlarny pajac
Łał trollo trzymał w łapskach iPhona 4 i iphona 5 . No to gratuluje. A 4s nie trzymales, ty mój ekspercie od trzymania iphonow? :D

Gość Figlarny pajac
Lepsss No dalej ulzyj sobie jeszcze. Pofantazjuj na mój temat. Tylko nie rozmyslaj zbyt intensywnie w nocy ;)

Gość to wlasnie widac :
To naprawde ciekawe ze tak sie podniecacie kawalkiem plastiku :) dla mnie telefon to telefon, ot kawalek martwej materii, naprawde nie macie ciekawszych tematow do rozmow , tylko ajfony i szajsungi ? Szkoda ze wiekszosc to faceci , jestem załamana :D 😭 dobrze, ze moj jest normalny 🖐️

Gość Novvva Dayz
Tak...konkretne potrzeby. Nie ma jak dotąd telefonu z tak dopracowana platforma dotykową i tak odpowiednich rozmiarów ażeby sprostać tempu jak i ilości tekstu który wysyłam chociazby przez sms.Od zawsze potrzebowałem telefonu na którym będę mógł szybko i sprawnie pisać z wykorzystaniem T9. Jak dotąd tylko modele klawiszowych nokii bija na głowę wszystkie dotychczasowe "dotykówki". Wszystko zależy od indywidualnych potrzeb.Gdybyś znał moje tempo i standardowe rozmiary tekstów jakie wysyłam zrozumiałbyś o co chodzi. Na razie takiego telefonu dla jaki by nie zamulał pisania czy dawał możliwość precyzyjnego trafienia palcem w pole bez konieczności korekty tekstu przez wykasowanie nie ma.Inny może [bo ma prawo]napisać ze to dla niego bez znaczenia ale dla mnie to ma znaczenie..i to duże.

Gość tikk takkkk t
Ja nadal korzystam ze starego poniewaz dotykowe sa ZA WIELKIE, w reke sie nie miesci :( , baterie są beznadziejne, byle upadek i juz do naprawy pelno rys Potrzebuje w sumie tylko rozmów wiec nie mam potrzeby wymieniac go na nowy