Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

nie odejdę z kafe, bo się do was przywiązałam

Polecane posty

Gość TIED UP
Tak się przywiązałam do waszej durnoty, że was nie...opuszczę...obiecuję. Buziaczki ( ,,face mi się znudził!'' - like it!)

moja migotko kochana szczotko ciebie też lubię ku własnej zgubie na kafe nadal siedzę i dłubię :p

dziś tutaj mamy najmilsze damy dzień kulturalny i rymowany ­ jeśli się spamer tu gdzieś znajduje niech się wysili i zarymuje ­ bo choć mi przykro to na topika nie wpuszczę ludziów dziś bez wierszyka ­ :classic_cool:

nieprawda wcale bo jako dama każdą swą pracę załatwiam sama ­ teraz przede mną kariera nowa bo ze mnie babcia jest klozetowa ­ dworzec centralny mym miejsce pracy więc odwiedzajcie żabę rodacy :classic_cool:🖐️

Gość Nie odejdę z kafe (oda)
moja migotko kochana szczotko co już facebooke'a nie otwiera wszakżeż to inna zupełnie era! złóżmyż te nasze-klasy w trumnie przy tem dowcipnie, przy tem rozumnie nie nośmy więcej drzewa do lasu tam już jest przecież tyle hałasu że w gąszczu tym teraz byle p******* to już laleczka i dżentelmeńka tutaj na kafe życie wciąż płynie zawsze w świeżutkiej, przezroczej urynie wstrętów, frustracji, pod(sz)rywów wszelakich ach, czemu dziś tam nie ma już takich!

samuel to zbok jest stary który nosi okulary i poluje na dziewice penetrując okolicę :classic_cool:

juz wyzywa mnie od zboka ta zlosliwa, wredna baba, fiku to jest fajna foka to jest przeciez jasna sprawa!

lecz nie poderwałeś fiku przemądrzały bruneciku teraz mimo twojej chuci jakiś inny ją obróci :P

w takim razie wyrwe Ciebie. Fiku mikuu niech zaluje! bedziesz czula sie jak w niebie, gdy Twe usta pocaluje..

zejdź na ziemię samuelu gdyż żaba nie jest dla wielu ma już swego jedynego i całuje tylko jego :classic_cool:

Gość Żabci ty moja kochana
Żaba ,,dla niewielu była'' Lecz bociana przeoczyła Ten miał przecież żabę Jeno za piątkową strawę Może żaba informuje Że te wszystkie obce c**** W piątki tylko i soboty... To natury jest prostoty Wyraz Lochy jakiejś jest nakazem Gzić się poza kalendarzem Przecież każda dama W tygodniu jest sama A najgorsze są żyrafy Kto bądż zajrzy im do szafy Ten nawet w śnieżycę Spenetruje takiej p*****

Gość Żabciut y moja kochana
Może i ,,jest spoko'' Ale wszystko to ,,na oko'' Tam na kurzej fermie Co bądź wmówią offermie Bo tam nikt nie zagaduje Kogo były c**** I co to za kogut zdrowy Zwiększył dochód narodowy

Gość Żabciu ty moja kochana
Żaba złoży jaj ze dwieście To obmówią ją na mieście Kurze starczy osiem ninie I już dz**** ma opinię