Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil84

Walczyć ? Ona jest daleko ..

Polecane posty

Gość kamil84

WItam, Dziewczyna z którą się spotykałem wyjechała za granicę do pracy. Jeśli chodzi o relacje kontakt jest ale sporadyczny bo nie ma tam bezpośredniego dostępu do internetu. Piszemy na gg. Mówi, że tęskni że bardzo chciała by mnie zobaczyć i być przy mnie. Chcę do niej pojechać ale muszę pozamykać swoje sprawy tu w Polsce. Zastanawiam się tylko nad tym czy tak na prawdę ona tęskni. Wczoraj rozmowa średnio się kleiła "odpowiadała ktrótkimi słowami "oczywiście" wcześniej rozmawiała ze mną bardziej otwarcie. Powiedziała że się odezwie przy najbliższej okazji jak będzie miała dostęp do neta dodam że smsów nie pisze bo jest za drogo dla niej. Jednak ja jej pisałem od czasu do czasu. Moje pytanie brzmi czy wziąć to na dystans i oziębić trochę relację, i poczekać na jej ruch ? Zależy mi na niej bardzo .. Jednak wiem że jest to relacja z dala od siebie czy ma szanse to przetrwać ? Dodała jeszcze, że dowodem jak bardzo mi będzie mój przyjazd do niej ..

Gość moim skromnym zdaniemf
to facet powinien sie starac, jak facet nie chce-jej moze sie tak wydawac jak sie nie odzywasz- to nie wiem jak bardzo bym tesknila to i tak sie nie odezwe, dlatego uwazaj zeby nie zepsuc czegos fajnego

Gość hgdfhh
Facet to powinien, ale umieć się podpisać. W innych sprawach nic nie powinien, co najwyżej może chcieć. Obie strony mogą chcieć, po równo.

Gość moim skromnym zdaniemf
ja na pewno nie bede latac za facetem jak jemu sie nie chce za mna, bo jest duzo innych co........

Gość kamil84
Myślę że to powinno działać w 2 strony.