Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zima.

cover tatuażu.

Polecane posty

Gość zima.

Witam, Jedno ze znanych studiów tatuażu, zaproponowalo mi nastepujący wzór tatuażu, jest to przeróbka starego niezbyt udanego "dzieła". Niestety ciezko mi sie ustosunkowac do nowego wzoru, nie chciałabym zbyt pochopnie podjąc decyzji. W zwiazku z tym mam pytanie do was drogie Panie, co sadzicie o tym projekcjie? Czy nie jest on badziewny? Decydowac sie na takie coś? Ten wzór zostanie do konca zycia, z tego juz raczej kolejnego covera nie zrobie. ;/ http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/1442574/1 link do zdjecia.

Gość szczerze mowiac
nie gniewaj sie ale"wies tanczy wies spiewa" moze nazbieraj kasy na usuniecie niz masz kolejnym"dzielem" cialo ozdabiac-OKROPNE

Gość zima.
Wiem, cudo to nie jest, dletego własnie chciałam zapytac co sadza o tym inni. Niestety, nie da rady usunąc starego tatuazu ze wzgledu na barwnik który uzyto, mozna go tylko ukryć pod innym. Uwiez mi że sama nie jestm dumna z wzorków które mam na plecach, ale czlowiek jak był młody byl głupi. I teraz za głupote trzeba płacic.

Gość szczerze mowiac
wszystko sie da usunac kwestia kliniki i ceny,ale oczywiscie powodzenia w tym coverze jak mowie nie gniewaj sie ale jak dla mnie tandeta straszna

Gość szczerze mowiac
poza tym nie ograniczaj sie tylko mimo ze do dobrego studia,popytaj gdzie indziehj tez nawet poza swoim miastem moze ktos zaproponuje cos lepszego w dobrym studiu wcale nie musza pracowac dobrzy tatuazysci

Gość zima.
Chyba masz racje, nie potrzebnie sie spinam i piesze z ta przeróbką. Pożniej znowu bede zalowac, że wziełam pierwszy lepszy projekt, bez glebszego zastanownienia. Kurcze, gdyby usuwanie tatoo było takie łatwie jak sie ludziom wydaje, ehh...

Gość szczerze mowiac
jest latwe dla chirurga plastycznego,ale bardzo bolesne i drogie dla pacjenta,zycze ci powodzenia chcialas szczerej opinii to ci napisalam co ja bym zrobila i jak to widze

Gość Vsuxg
A co masz aktualnie na plecach?

Gość zima.
szkoda pokazywać :/ krzywko jest tez tribal tylko krótszy i mniej skomplikowany. Dzieki wam za odpowiedzi, dajecie mi do myslenia. Kurcze chyba odwołam wizyte w studiu.

przejdz sie do paru miejsc,popytaj na jakims forum dla tatauazystow co zrobic z tym fantem,nie spiesz sie bo jeszcze gorzej jakis samozwanczy artysta moze ci to spieprzyc,skad jestes? moze inne miasto jak ktos napisal?

Gość zima.
musze isc do pracy, bede po pokudniu to wrzuce foto starego tatuazu. Dzieki za rady ;)

Gość zima.
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/1443508/1 To jest stary tatuaż, niestety mam tylko takie zdj, zrobione jak leże. Chyba rzeczywiście powinnam poszukać i popytać się ekspertów ;/ Ja jestem z Podkarpacia, wiec Rzeszów lub Kraków ewentualnie może w chodzić w grę. Ja zamierzam robić w Rzeszowie. A może ktos miał podobne doświadczenia z coverami i może mi kkogos polecić kto zna się w temacie?