Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja10100101

WŁOSY WYPADAJĄ MI GARŚCIAMI !

Polecane posty

Gość gość
no tak, to co jemy, jak żyjemy na pewno ma duży wpływ na to, w jakiej kondycji jest nasze ciało i włosy. Mnie też wypadały, bardzo, i jeszcze się tym dodatkowo stresowałam i było jeszcze gorzej. Na szczęście byłam na terapii w Medycynie Młodości i powiem Wam, że efekty kuracji bardzo mnie zadowalają.

Gość gość
Koniecznie powinnaś spróbowac kuracji Dercos Aminexil Clinical 5 Dla mnie okazała się być najlepsza jesli chodzi o powstrzymanie wpadania włosów.

Gość gość
Dlatego ja teraz też sie chyba zdecyduję na taka kurację Vichy. Jednak nic mi nie pomaga a to będzie taka ostatnia deska ratunku.

Gość gość
Wsyp 1,5 łyżki skrzypu do emaliowanego garnka , zalej 1,5 - 2 szkl. wody i gotuj. Jak woda zawrze , zmniejsz gaz ,żeby tylko powoli bulgotało.Gotuj 15 - 20 minut , przecedż i wypij. Tylko taki wywar ze skrzypu działa rewelacyjnie na włosy. Dopiero skrzyp tak gotowany wyzwala wszystko co ma nejlepszego .Zaparzany wrzątkiem w szklance, przeleci przez organizm bez żadnej reakcji.

Gość fiszka34
nie ma co się załamywać. ja też tak miałam. zdejmowałam garściami włosy z mojej szczotki. ale jak zaczęłam kurację z tabletkami Biotebal to mi przeszło. Wystarczyło kilka tygodni i zobaczyłam zdecydowaną różnice. Teraz moje włosy są zdrowe i odpowiednio odżywione.

Stosuję od miesiąca keep professional. Z początku nie wierzyłam, że ten preparat coś zadziała na moją łysinę, ale się myliłam. Włosy przestały mi wypadać, a po miesiącu codziennego stosowania pojawiły się nowe :D Kupiłam tutaj: www.keep24.pl

Gość gość
Czasami warto znać przyczynę wypadania włosów. To pomaga zastosowac odpowiednią kurację. Ja używałam plastrów do włosów: http://dermastic.eu/ i one okazały się bardzo fajne i skuteczne. Bardzo dobre jest tez serum z tej samej serii.

Gość gość
żaden szampon - hormony masz nie tak. idź do tego lekarza od p**d on ci przypisze hormony.