Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSIACZEK-80

Związek z brzydkim ale inteligentnym facetem-nauczycielem

Polecane posty

Gość GOSIACZEK-80

Czy to ma sens? Poznałam go przez portal randkowy.Wysłał mi oczko i tak się zaczęło.Na początku byłam sceptycznie nastawiona do tej znajomości ze względu na to że facet delikatnie mówiąc nie pociągał mnie fizycznie,nawet bym powiedziała że w ogóle mi sie nie podoba no ale spotkaliśmy się raz na kawie i zaimponował mi swoją inteligencją.Twierdzi że przeczytał ok.1500 książek o różnej tematyce i dlatego tak wiele wie o świecie.Naprawdę facet jest bardzo inteligentny ale zastanawiam się czy jest sens wiązać się na poważnie z kimś takim.

Gość Bananaaa
A co Ci po jego inteligencji jak dojdzie do seksu? Przecież nie będziesz się podniecała faktem, że przeczytał książkę...

Gość GOSIACZEK-80
No właśnie.Też się nad tym zastanawiałam.

piekno to pojecie wzgledne. dla jednych moze byc piekny dla innych brzydki. jesli Ci sie podoba, imponuje Ci, chcesz z nim sie spotykac to chyba wyglad nie ma tu znaczenia.zobaczysz po paru spotkaniach.

Gość dodapieknamaurodaaa
1500 książek to wcale nie jest duzo.

Gość GOSIACZEK-80
No tak jednym kobietom facet się podoba a innym nie ale to raczej taki gawędziarz i to pewnie ja bym musiała inicjować sex a nie on :)

Gość GOSIACZEK-80
On w dodatku jest niski jak na faceta i ma widoczny brzuch piłkę Jak napisałam zaimponował mi tylko swoją inteligencją.

Gość laska z dużego miasta
Olej go po co masz się męczyć?! Będziesz się chciała bzykać to zacznie robić ci wykład na temat kosmosu albo czytać książkę na dobranoc... Facet ma być przystojny i niezbyt inteligentny :)