Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannna20

mam wspaniałe życie

Polecane posty

Gość joannna20

Witajcie, Tyle jest tu narzekań a ja chce się pochwalić, razem z chłopakiem studiujemy na awf... obydwoje mamy pełno planów ,ambicji, mam przystojnego chłopaka, wspaniała szkoła, wspaniały kierunek, mieszkamy tylko razem, młodzi i szcześliwi :)

Gość joannna20
chociaz troszke śmierdzi mu z geby i tyłka to i tak jest świetnie:-)

Gość joannna20
chociaz jest w tym dużo racji

Gość Miliana23
Autorko bardzo się cieszę twoim szczęściem ja też mam swoje małe szcześcia ale co prawda po kilku latach to już to są inne ale nadal uwielbiam jak mój facet całuje mnie w śnie to takie delikatne heh cieszę się że się cieszysz ze swojego życia co prawda szorstka dorosłość dopiero przed tobą ale miło poczytaj że jesteś szcześliwa.

Gość Miliana23
Studia i piersze mieszkanie z facetem to piękny czas macie się tylko dla siebie korzystaj z tego jak najwięcej.

Gość ente
chwalisz sie czy zalisz? studiujecie na awf? malo ambitnie wiec nie widze powodow do dumy macie plany i ambicje? kazdy ma. jak je spelnicie to wtedy sie chwal. mieszkacie razem? no i? jak juz bedziesz w zwiazku 10 lat to wtedy sie chwal, bo na razie to w kazdej chwili moze Cie kopnac w D

Gość joannna20
nie martw sie nie kopnie,oddałam mu dziewictwo:-)

hehe, jeszez ten studencki optymizm... ja jestem po studiac, mam parec i też mam chłopaka, też mieszkamy raem, ale w życiu jest ciężko, bo prace ciężko znaleść i tez imprezki się kończa, na meiszkanie własne mało kogo stać, na dom tym bardziej, a ambicja jest wyjzad za granicę, czyli te z tyrana, albo dalaje życie w sferze marzen o własnym domu... ja mam to co Ty albo i wiecej, ale żadnej stabilizacji, po studiach zobaczysz...

Gość joannna20
ale ja mu dziewictwo oddałam ! nie rozumiesz tego?

Gość ente
zdolowac? ja np. pisze co widac. laska poszla na badziewne studia, zamieszkala z chlopakiem i sie chwali jak to wspaniale. oderwana od zycia. o pracy jakos nic nie wspomniala. pewnie zyja ze pieniazki mamusi i tatusia i podniecaja sie jakie to wszystko piekne i wspaniale. irytuja mnie po prostu takie niedojrzale laski ktore nic nie wiedza o zyciu a ich zyciowym sukcesem jest zamieszkanei z facetem :/

Gość joannna20
oddałaś i nie jestes z nim?

Gość z telefonu
i po wyższych komentarzach właśnie widać jaki mamy kraj. wszędzie pełno zawistnych śmieci skorych do narzekań, ale żeby ruszyć dupsko i samemu zrobić krok w kierunku lepszego życia to żadnemu się nie chce. a jak komuś coś się układa, to trzeba zmieszać go z błotem i zrównać z ziemią, bo przecież jak mnie nic się nie udaje, to drugiemu też nie ma prawa. to co autorka napisała jest bardzo cenną wskazówką. do szczęścia wcale nie potrzebny jest wielki majątek, praca na wysokim stanowisku i willa z basenem. szczęście daje właśnie bliska osoba u boku, rozwijanie swoich pasji oraz takie drobne codzienne rzeczy, których często nie zauważamy. a tacy co biadolą, że AWF jest mało ambitny, albo że plany są gówno warte póki się ich nie spełni... żal mi takich osób, bo to miernoty życiowe, które za te 10 lat nadal będą siedzieć na kafe i popierdywać, że nic im się nie udało bo cały świat od urodzenia był przeciwko nim.

Gość Scarlett24
Ente: co Ci się stało w życiu, że tak ziejesz złością. Chciała napisać ze jest szczesliwa, że w jej mniemaniu ma wspaniale zycie? to napisala...bez wzgledu na to czy wydaje Ci sie to tylko marzeniem głpuiej szczeniary nie musisz negowac i najezdzac na nia tylko dla tego ze chciala podzielic sie z kims ze jej dobrze...dlaczego w tym kraju ludzie nie potrafia zaakcepotwac pozytywow, tego ze jak komus sie wiedziec to fajnie jest wspierac tych ludzi...nie znam tej dziewczyny i rzeczywiscie moze zamieszkanie z facetem nie jest szczytem marzen kazdej kobiety ale moze jej jest? Ludzie sa rozni, badzo rozni mają odmienne oczekiwania od swiata i samch siebie ale moze po prostu troche wiecej empatii i bedzie lepiej! joanna20: zycze Ci duzo szczescia! Staraj sie postepowac mądrze i powodzenia!:)

Gość joannna20
scarlet jestes dziewicą?

Gość Scarlett24
a co to za pytanie? temat nie jest o mnie

Gość ente
Scarlet --> nic mi się w życiu nie stało. wyobraź sobie, że też studiuję, też mieszkam z facetem i też jestem szczęśliwa. ale nie chwalę się tym na forum, bo co kogo obchodzi moje prywatne szczęście? a Autorka mnie po prostu irytuje, bo dostać się na awf to żadna sztuka, zamieszkać z facetem też. widać, że dziewczyna jest niedojrzała i nic nie wie o życiu, a podnieca się , że zamieszkała z chłopakiem. a jaka to sztuka wynająć mieszkanie i się wprowadzić? napisałaś, że może wspólne mieszkanie jest szczytem jej marzeń. skoro tak to tylko powterdza to, co pisałam - pusta niedojrzała dziewczyna, która chwali się.. a nie ma czym

Gość joannna20
no tak,ale chciałbym wiedziec czy oddałas je w porywie chwili czy z miłosci

Gość Scarlett24
Widzisz...problem polega na tym ze forum jest po to zeby sie wypowiadac na jaki temat chcesz...to nie jest forum tylko o problemach, tylko o tym co zle...to ze jest jeszcze mloda i naiwna to nie umniejsza jej. Nie jest przez to gorszym czlowiekiem i nadal ma prawo mowic i dzielic sie tym czym chce. Ty za to nie musisz czytac tego co ona pisze. Nie musisz hejtowac tego co uwaza. Nie chce na Ciebie najezdzac, tylko chce Ci uswiadomic ze ludzie sa rozni, roznie zyja i kazdy ma prawo do szczescia. Za duzo jest w nas negatywow. Ja sama nie uwazam ze mieszkanie z facetem to szczyt marzen bo sama mieszkam ze swoim i bardzo mnie to cieszy ale ja jako ja nie napisalabym tego na forum, natomiast moze Joanna potrzebowala po prostu powiedziec ze jest jej dobrze i oczekiwala raczej tego ze ktos bedzie sie cieszyl z nia. Za 10 lat na pewno bedzie wiedziala wiecej. Ty natomiast moglas w duzo milszy sposob powiedziec jej ze swiat nie konczy sie na mieszkaniu z facetem. a co do uczelni...to moze jest dziewczyna z malej wsi ktorej udalo sie dostac na dużą, dobrą uczelnie w stolicy...? fajnie ze dziewczyna cos robi i z czegos sie cieszy...moze nie jest to ratowanie szympansow na Borneo, albo odkrywanie nowych pierwiastkow, ale bez przesady takich osob jest mimo wszystko mniej niz tych "zwyklych". Takze postaraj sie na to spojrzec z innej strony i po prostu byc troche milszym czlowiekem to niekosztuje duzo! Zycze Ci milego dnia!