Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poetka podnietka

moja poezia- ocencie.

Polecane posty

Gość poetka podnietka

Witam, niedlugo wydaje tonik wierszy, chcialabym abyscie mnie ocenili czy mam szanse sie wybic. Antidotum Szare mury, szare sciany, czarny kot i zul pijany. zolte liscie, czarne praki, obslizgle glizdy- o fuj robaki. 2. Masz takie duze oczy, tak duze, jak moj wielki biust. twoje spodnie drgaja na moj widok, twoje spodnie pragna moich ust,. Narazie dwa, zaraz dopisze wiecej moich dziel. Prosze o szczere opinie. ppozdrawiam

Gość poziatka dupiatka
lata se kruk czyje smród zara sie zesra mi na łeb i będzie niezły cep

Gość poetka podnietka
Dziekuje za szczere wypowiedzi. Myslalam, ze ktos kto sie na tym zna powie co o tym mysli, ale jak zwykle okazalo sie, ze same dzieci oceniaja, a raczej krytykuja innych.

Gość poetka podnietka
Kon, kopyto, konska grzywa. tak to milosc sie nazywa. a gdy spie oczy zamykam. pojawiam sie u ciebie od siebie znikam. pije wino, pale fajkie. mozesz mnie wziac za dupodajkie.

Gość wspaniale a gdzie bedzie mozna
zdobyć tę twórczość tj zakupić ?

Gość poetka podnietka
Nie wiadomo jeszcze. Pewnie w bibliotece. Moge sprzedac ci jeden tonik. Chcesz? Jesli ci sie podoba to moge taniej opchnac. A jak oceniasz to w skali?

Gość chyba mi cos zadrgalo w
w spodniach jak dla mnie cool :) poważnie Mogę liczyć na dedykacje ?

Gość poetka podnietka
Bylam na polu, boso chodzilam. deptalam trawe, piwo se pilam. z rekoma na boku jak ptak skakalam, zamklam swe oczy i kope zdeptalam. to byllo krowie, to krowi placek. byl taki miekki jak prawiczka wacek.

Gość chyba mi cos zadrgalo w
Od 1-100 to 1000 jestem zachwycony

Gość kboyakl
Uwiodlas mnie tymi wierszami, przestan już bo zglupialem przez Ciebie

Gość poetka podnietka
Boze ludzi e wy naprawde szczerze mowicie? Tak szczerze od serca? Tak jak szczere sa moje wiersze? Dziekuje. Napisze w dedykacji wszystko co tylko chcecie. Napisze nawet dla was specjalnie zadykowane wiersze..

Gość poetka podnietka
Coz ja mogie poradzic jak serce chce wykrzyczec to co dusi w sobie. A wiersze pomagaja mi wylac cala zolc jaka we mnie plywa.

Gość kboyakl
Już jeden mam, jest dla mnie niezwykle cenny

Gość poetka podnietka
Plynie plemnik za plemnikiem, jeden z placzem, drugi z krzykiem. obaj szarpia sie za rece, ten chce szybciej, ten chce wieccej. obaj byli tak zmeczeni, zmarnowani wykonczeni. I gdy byli juz w centrali to ze sil poopadali.

Gość poetka podnietka
A jaki masz? I kto jest autorem? Czyzby Twoja dziewczyna piekna i madra co sie upila na weselu?

Gość poetka podnietka
Zaraz napisze dla Ciebie wiersz o Tobie i tWOJEJ dziewie.

Gość poetka podnietka
Kobylica, kobylica twoj ryj jak potylica. nie ciesz sie tak, bo kolbi jest chory i ma zatkane obydwa otwory. oczy zalzawione, gilem umazane, jest teraz slepym i gluchym panem. on cie nie kocha, w dupie cie ma, ty glupia dziewo spadaj raz dwa!

Gość poetka podnietka
Obraziles sie o ta panienke? Phi.

Gość poetka podnietka
Do ukochanego : Znów kochany piwo pijesz ty tak długo nie pożyjesz jutro chce byś był już trzeźwy wobec mnie bardzo zbereźny bo mi seksu wciąż jest brak a od niego jest twój ptak swoim ptaszkiem ruszysz trochę bo ja na to mam ochotę

Gość kboyakl
Jesteś cudowna, dziękuje za ten słodki wierszyk , sprzedam go kiedyś na aukcji i dorobie sie miliardów,chociaz on bezcenny ❤️

Gość poetka podnietka
Uu jaki wiersz... To ta Twoja lafirynda takie pisze??

Gość kboyakl
Niestety nie, to Twoja domena, polonistko

Gość poetka podnietka
Ze mnie poetka jest najlepsza więc niech ta druga stąd spieprza Bo ja super dziś rymuje a ona rymów wcale nie czuje kboyakl - to jest mój ukochany przez nikogo nie ruchany rozprawicze ja go wkrótce pewnie po jakiejś wódce

Twa poezja mnie szokuje. Erotyzm się w niej czuje. Podniecenie pożądanie. To co ma się stać niech cię stanie. By zaspokoić twoje żądze. Nie potrzebne są pieniądze. Lecz ochota do kochania. Tyle mam do gadania.

Gość poetka podnietka
O mila dziekuje, ze mnie docenilas. Oby bylo wiecej takich ludzi dobra dziewczyno, jak ty. a. Ty kolbi chiba mnie z kims mylisz, bo ja pisze wiersze z przecinkami, albo chociazby z kropkami, a tu nima.

Gość kboyakl
No i koniec opieprzania, muszę brać się do pracy, Tak dobrze było chorować moja poetko

jarek6776- Na moje serce lejesz miód chyba stał się jakiś cud podnieciło mnie to tak że Kboyakl opadł ptak będziesz nowym mym kochankiem i zajmiemy sie ruchankiem

Gość poetka podnietka
Uwaga tutej sie ktos podszywa. Pode mnie. Dziekuje moi idolowie za widownie. Zaraz specjalnie dla was wiecej i wiecej i wiecej.

Gość poetka podnietka
Kolbi to ty wlasnie taki jestes, jak my szczerze tutej o milosci sobie rozmawiamy to ty uciekasz. Nie masz argumentow do poparcia aby udowodnic ze nie jestes prawniczkiem. Ale tak, teraz masz dziewczyne, zapewne rozkrakiem chodzi caly czas to cie rozdziewiczy a potem rzuci. I zostaniesz sam jak palec w dupie. O.