Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muppetsowa

dieta kopenhaska kto ze mna od jutra ?

Polecane posty

sa skutki uboczne przynajmniej w moim przypadku, i niestety ale rezygnuje z zalem bo chcialam dotrwac do konca niestety historia z wczoraj sie powtorzyla mianowicie po wypiciu kawki na czczo okolo poludnia dopadl mnie niesamowity bol w klatce, zrobilo mi sie slabo o malo nie upadlam zmierzylam cisnienie 170/115 awrazenie takiej dusznosci nie moglam zlapac tchu niestety ta dieta nie jest dla mnie, nie na moj organizm, a czemu to tego nie wiem bo ogolem jestem w dobrej formie, badania robilam calkiem niedawno i wszystko ksiazkowo dlatego nie polece tej diety ale tez nie bede zniechecac bo niektorym pomogla schudnac takze zycze powodzenia no szkoda ze tak wyszlo ja chyba przejde na montignaca fajna dietka po ciazy bez cwiczen schudlam na niej 20kg w 5 miesiecy moze warto do niej wrocic bo czulam sie na niej bardzo dobrze i nie trzeba sie glodzic:) pozdrawiam izycze wytrwalosci

Gość muppetsowa
o nie......:-(

Gość kasia101010
szkoda ale zdrowie wazniesze ja na razue man grype wiec zobacz po w sumie tez teraz mniej jem bo nie mam smalu to moze cos schudne tez wiec.powodzenia