Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneciii

Czy mialyście taki przypadek że zamiast chłopca urodziła się dziewczynka?

Polecane posty

Gość aneciii

Jestem w 8 miesiącu ciąży, miałam już robione dwa razy usg.Dwa razy z rzędu lekarz potwierdził że będzie dziewczynka. Nie wiem czy wierzyć lekarzowi bo mógł sie pomylić. Ja bardzo bym chciała dziewczynkę i chciałabym już kupować takie śliczne ubranka dla dziewczynek ale wciaż mam obawy. Czy któraś z was miała przypadek że lekarz się pomylił?

nie rozumiem jakie obawy? XD ciesz się że rodzisz człowieka, mogłaś urodzić coś dziwnego :-P

Gość aneciii
Cieszę się!!! Obawy mam przed kupowaniem różowych ubranek.

Gość przyszła mama...
w 8 miesącu i JUZ 2 razy usg?? hehe ja jestem w 6mc i usg miłam robione 6 razy. w tym usg 3D gdzie dokładnie było widać że będzie chłopiec. pierwszy raz lekarka dopatrzyła siurka juz w 11 tyg, na kolejnych juz tylko sie potwierdzało.

mi to 7 miesiaca wmawiano że noszę chłopca a co pozniej sie okazałao ze to dziewczynka, ale jak lekarz widzi w 8 miesiacu brzoskwinke to mysle ze sie nie pomylil

'ciążowanie i wychowanie" zadziwia:) teraz będą się wykłócać która lepsza - która miała więcej usgXD

Ja nie znałam płci do porodu więc miałam taki "problem" z głowy. Ale moja znajoma miesiąc temu urodziła córkę, a na każdym usg nawet na tym 3d lekarz widział chłopca. Mała tydzień imienia nie miała bo byli w takim szoku, zupełnie nieprzygotowani.

Gość hahahahwoowowo
podnosze

Witaj. ja miałam taką przygodę! Całą pierwsza ciążę byłam przekonywana, ze noszę dziewczynkę pod sercem :-). Wszystko w motywy dziewczęce zakupione itp.do brzucha już od 5 miesiąca mówiliśmy Natalko - a tu klops! na porodówce położna mówi - no to macie tą swoją córcie - a mąż tylko- no córcie... ja zaglądam miedzy nóżki dziecka...a tam sisiak!!! normalnie szok!!! ale jak widać w stopce i Natalki w końcu się doczekaliśmy, a teraz mamy co wspominać! Pozdrawiam

Gość mozna pytac o wszystko
do 8 miesiąca ciązy zapewniano mnie i to 3 krotnie,że bedzie dziewczynka;)( 3 córeczka) jednak usg wykonane w szpitalu ok 2 tygodnie przed porodem było szokiem i wielką radością dla męża-SYN!

Gość gość
A ja mam takie pytanie do dziewczyn u których miał być chłopiec, a wyszła dziewczynka. Czy Wy na usg miałyście zrobione dokładnie zdjęcie siusiaka (jak twierdził lekarz)? Pytam, bo moja córcia do 36tyg miała być chłopcem, ostatnie usg wygazało właśnie dziewuszkę. Niestety nie pamiętam czy pokazywano nam tego niby pitolka... Obecnie znów jestem w ciąży. Najpierw (13tydz) miała byc dziewczynka, potem 15tydz chłopczyk niemal pewny, następnie w 16 tyg znów dziewczynka i w 20 teraz chłopak, przy czym dostaliśmy fotkę ptaszka, która jest całkiem przekonywująca ;) Ciekawi mnie jak było u Was... Pozdrawiam!

Gość gość
Spodziewam sie chlopca, na usg wyraznie widac siusiaka z jaderkami, chlopcy sa nie do podrobienia ;)

Gość gość
U mnie. Przez 9 miesięcy lekarz mówił, że chłopak. A dziś mam roczną córkę. Urodziłam przez cc, bo mała się nie odwróciła.

Gość gość
U mnie tez mial byc chlopiec do 36 tygodnia. Widzialam jajka i siusiaka. No ale miala przerośnięta łechtaczkę

Gość gość
30.10.12 [zgłoś do usunięcia] przyszła mama... w 8 miesącu i JUZ 2 razy usg?? hehe ja jestem w 6mc i usg miłam robione 6 razy. w tym usg 3D . tylko sie nie posraj z wrazenia:P heheh

Gość gość
He he ja miałam mieć córę a mam syna do końca myślałam o Zuzi :) aż przyszedł dzień porodu a tu ...... SYN :) Dominik :) było to dla Mnie wielkie zaskoczenie bo miałam wszystko różowe a nie było Mnie stać na to by kupic nowe ubranka :P sunek nosił różowe śpioszki :) też słodko w nich wyglądał :) Do tego miał być malutki a ważył 4250 i był 60 długi :) pozdrawiam :D

Gość gość
moja kolezanka miala miec chlopca.lekarz na kazdym usg zapewnial o tym.ale urodziła corke przez cc.gdy pielegniarka powiedziala,ze to dziewczynka to kolezanka mówi "nie wierze!pokażcie mi dziecko!"byla zła bo nastawiła sie na syna.

Gość gość
Szok! Jak patrzę na zdjęcie klejnotów małego i 100% pewności lekarza, to raczej nie ma mowy tu o pomyłce... Choc wyobrażam sobie jakie to musi być uczucie! :)

Gość gość
U mnie na odwrot dwa razy potwierdzil ze dziewczynka a 3 raz nie mogl zobaczyc bo maluch sie zaslonil. Urodzil sie chlopczyk. Nie wierze w te cudowne aparatury i bylam przygotowana na jedno i drugie :)

Gość gość
Mi w 20, 23, 31 tyg powiedziano ze dziewczynka i to byla racja, mam corke

Gość gość Edi
Jestem w 20 tygodniu ciąży. Na wcześniejszym USG lekarz mówił, że będzie dziewczynka. Teraz po USG wyszło, że jednak chłopiec. Lekarz zapewnia mnie że to na 200%. Mam wątpliwości. To moja druga ciąża i w pierwszej dobrze się czułam, byłam pewna że to chłopiec i tak było. Teraz ciąża jest zupełnie inna, objawy jak na dziewczynkę, nawet wg kalendarza chińskiego wychodzi ze to dziewczynka a tu lekarz zmienia zdanie po USG. Wierzyć czy nie? Mam już kilka rzeczy zakupionych dla dziewczynki i teraz to już sama nie wiem w co wierzyć.

Gość typiareczka
też jestem ciekawa takich przypadków, bo czekamy na chłopca :)

Gość gość
Moja znajoma miała tak, że cała ciążę mówili że będzie dziewczynka, a urodził się chłopak. Słyszałam że często tak się zdarza ale już rzadziej na odwrót. Po prostu ciężko zobaczyć u dziewczynki pipcie, a jak chłopak ma siusiaka to widać jak na dłoni

Gość gość
Mi zamiast corki urodzil sie syn. To bylo 10 lat temu . szookkk. Nawet rozowy wozek mialam:)

Gość gość
Ja też miałam mieć córkę, a urodziłam synka. A siostra mojego męża miała mieć chłopca, a wyszła dziewczynka :)

Gość gość
W pierwszej ciąży mówili ze chłopak i urodził sie syn , w drugiej mówili ze chłopczyk a pozniej na usg chyba w 7 miesiącu okazało sie ze jednak dziewczynka No i mamy córeczkę :)

Gość gość
W sumie jaki to problem?Po urodzeniu możesz przerobić operacyjnie chłopca na dziewczynkę i na odwrót.Przeszczep narządów no i gotowe,póki małe to jeszcze się da,potem już będzie ciężko zmienić płeć.

Gość gość
Ja czułam od początku że będzie syn, wszyscy też mi tak mówili w 16 tyg lekarz pow że prawdopodobnie dziewczyna w 20 potwierdził a w 24 podejrzewał chłopca w 28 nie było widać a w 32 pow że dziewczyna jestem już zmieszana choć mam przeczucie że to będzie synek i aż mi głupio bo jestem tak nastawiona ale chyba wszystko przemawia za dziewczynka, najważniejsze oczywiście żeby było zdrowe

Gość gość
Mi powiedzieli ze bedzie syn a urodzila sie dziewczynka , na szczescie ja nie mam parcia na roz i ubranka mialam uniwersalne ale zd***** przez pierwsze 5 sekund bylo :) Synek urodzil sie za kilka lat :)