Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneciii

Czy mialyście taki przypadek że zamiast chłopca urodziła się dziewczynka?

Polecane posty

Gość Gość 2222
U nas w 12 tg determinacja żeńska, potem w 15 u innego gina nic nie było widać - "za wcześnie", przedwczoraj w 16 i 4 dni gin prowadzący stwierdził, że widzi cipkę ale oficjalnie stwierdzi płeć na kolejnej wizycie, czyli w 23 tygodniu. Wtedy też ma być 3d. Myślicie, że mamy jeszcze szansę na chłopca? Czy były przypadki, że coś jeszcze urośnie między nóżkami? Staraliśmy się o chłopaka a tu bum. Mąż to chyba deprechy się nabawi ;-)

Gość gość
No niestety u mnie tak bylo :( ale za drugie razem sie udalo i byl chlopczyk :)

Gość gość2222
Też mamy nadzieję, że drugie będzie już chłopczykiem :-) a czy stosowaliście "diety" plus poczęcie w czasie owulacji żeby był sunuś czy chybił trafił? :-) my próbowaliśmy w czasie owulacji z nadzieją, że synek

Gość gość
U mnie było w czasie owulacji i jest dziewczynka, także ten tego... ;-) Mąż chciał oczywiście syna, ale jak się urodziła jego królewna to oszalał na jej punkcie.

Gość gość 2222
To świetnie :-) ja też jestem pewna, że po narodzinach płeć nie będzie miała znaczenia. A Wasz wyczekany synek ten tego na chybił trafił czy jakieś specjalne sposoby mieliście? Skoro mamy mieć dziewczynkę to świetnie byłoby zwiększyć prawdopodobieństwo parki w przyszłości :-) po jakim czasie zdecydowaliście się na drugie dziecko?

Gość gość
Skoro wasz lekarz tak sie myli...to znak ze zle oglada narzady..co za tym idzie nie robi prezyzyjnie usg. A to niebezpieczne. A te laski co chca kupowac slodkie ubranka rozowe idzie do psyhiatry.

Ja miałam USG w 20 tc i lekarz stwierdził że dziewczynka (zresztą do dziś tak twierdzi a jestem już w 31 tc,on mówi że to się nie zmienia),potem poszłam do innego lekarza w 23 tc i on powiedział że na 100 procent chłopak.Ja też czuje że chłopak a mąż mi mówi jak to możliwe że przez trzy tygodnie siusiak urósł :) ja myślę że lekarz nie widział bo był za mały.No nic ubranka i tak kupuję uniwersalne :)

Gość gość 2222
Mama po raz 5 - takie wpisy trzymają mnie przy nadziei :-) mi też intuicja od początku podpowiada chłopca

Gość gość2222
Dajcie proszę znać czy wyszedł ten chłopczyk czy jednak diagnoza dziewczynki się sprawdziła :-)

Gość gość
Mama po raz 5 - pochwalisz się co to w końcu za dziecie się okazało prócz tego, że kochane ? :-)

Gość gość2222
Jednak spodziewamy się dziewczynki, lekarz się nie mylił, może przyjdzie jeszcze czas na syna :-) a jak u was?

Gość Mama po raz 5ty
Ja już nie pytałam po raz kolejny,czuje że to syncio :) już niedługo urodzę to napiszę czy przeczucie mam dobre,a zawsze mi się sprawdzało :)

Gość gość
Mamaporaz5 jaki werdykt? Czy już po rozwiązaniu? :-) ja już też nie pytam gina co tam widzi, co ma być to będzie