Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 no właśnie dmuchaj rulona gamoniu:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Są interesujący bo lecisz na wygląd kurwo Nie najeżdżajcie na prostytutki bo one są mądrzejsze od was! to są prawdziwe kobiety!!! Oby twój mąż zdechł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Są interesujący bo lecisz na wygląd kurwo Nie najeżdżajcie na prostytutki bo one są mądrzejsze od was! to są prawdziwe kobiety!!! Oby twój mąż zdechł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Sama jesteś gamoniem dziwko pierdolnięta abyś padła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 obys zostal prawiczkiem do konca zycia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Obyś zdechła wraz z meżem dziwko najlepiej jak najszybciej, nawet teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 To zapłać jakiejś, żeby Cię wreszcie ktoś rozprawiczył. No bo skoro do nich masz szacunek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 ja nie jestem nią:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Nienawidzę ludzi w związkach!! To nawet nie ludzie!! To podludzie!! nie mogę na nich patrzeć single powinny się zebrać i wywieźć ich na sybir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 zdycham...ze smiechu:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 są interesujący bo są źli jakbyś nie był szpetny, to sam byś leciał na wygląd. zrób coś ze sobą, stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Niech ci flaki wyjdą na wierzch idiotka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Ineteresujący bo źli bo wy takich lubicie kurwy dziwki jebane!!! przykład ten co psize na forum to też taki badboy jebany, takich kutasów lubicie kurwy Dlatego jesteście złe!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korba22 Napisano Październik 30, 2012 Ale Ty jestes rozczulajacy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 Ty widzę filmy oglądasz,podobają się murzyni co?:P:D No już sie przyznaj.....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Zamkni morde cwelu dresiarzu jebany Takie glupie pizdy jak te z forum lecą właśnie na takich jak ty!! masz powodzenie wiec spierdalaj i nie wyśmiewaj niewinnego singla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 nie lubie dresów:P na mnie nie lecą,poza tym pomóc chciałem ale sie dało bo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 boś matoł to potęgi n-tej:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Jak to nie lecą?? Jak ich bronisz to lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 nie dało przez Ciebie ze śmiechu w klawiaturę nie trafiam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Sam matoł jesteś co może nie mówie prawdy? Nie jest tak że kurewki na wygląd lecą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 To się tak nie śmiej dresie zjebie typu bears Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 On przecież nie chciał pomocy ;) On chciał zwyzywać wszystkie kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 nie jest,kurewkom wygląd nie robi róznicy:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 no dobra. wrzucam fotke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Mnie się już nie da pomóc!!! Bo wy glupie pizdy sie nie zmienicie!! I dalej będziecie leciec na wygląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 generalnie lubimy wszystkich, oprócz takich jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 hahah dobry jesteś ziomuś kabaret niczym w sejmie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 przyznam sie. jestem starym pravikiem21. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Nawet ktorejś sie chciało specjalnie konto zakładać żeby mnie poniżyć Widzicie jakie jesteście chamskie!!! Myślisz idiotko że ten czlowiek na zdjęciu nie ma prawa do szczęścia? Dlaczego śmiejesz się z singli, w tym również ze mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach