Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 a piszesz tak bo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 wkurwiam cie! moze sobie pojdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Czyli oprócz brzydkich... chciałaś kurwo powiedzieć!! Ale jesteś obłudna i zakłamana!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Nie widzisz idioto że to mój podszyw napisał?? on ma Ł zamiast T Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 nie ważne już znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Słuchaj stary, nakłamałeś - chyba wszyscy to wiedzieli. Chciałeś przemówić do rozumu? - rozbawiłeś publikę. Czemu jesteś sam? Bo niezależnie od tego czy udajesz czy nie, to i tak jesteś chamem. Życzę zmiany na lepsze i powodzenia w życiu. Jeśli będziesz miał choć trochę przyzwoitości to podziękujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 jestem gejem. genetycznym zjebem, nic na to nie poradze. mamusia podtapiala mnie w sedesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Nie udaje - czuje sie odrzucony przez kobiety A ty życzysz mi powodzenia pomimo że wiesz że nigdy go u was (bab) nie będe miał?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 to byl zart. nie zajarzyles? nikt ci nie zyczy powodzenia bo go nie bedziesz mial nigdy w zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Ide popełnić samobójstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Życzę ci powodzenia w życiu tępaku ;D Nawet miłego słowa przyjąć nie umiesz... I Ty chcesz, żeby ktoś się Tobą zainteresował? Tak czy inaczej JA Ci złego nie życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 tak. najlepiej idz juz spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Teraz to już nieważne ... z tym samobójstwem to piszę na serio Przegrałem życie a na dodatek w ostatnich godzinach mojej marnej egzystencji założyłem bezsensowny temat na kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 jednego zjeba mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 to pokaż jeszcze foto, zobaczymy czy naprawde jest tak źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 przecież to pravik pisze z nudów.:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Słuchaj, tu już nikogo nie ma, przestań udawać udręczonego męczennika. Wyśpij się, wstań do pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Mam pokazać foto po tym wszystkim co napisałem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 pravik - foto mordy albo wypierdalaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Całe moje życie juz nie ma sensu Teraz ide sie zabić i mówię całkiem serio, już nigdy mnie nie zobaczycie Nie moge patrzeć już na te zakochane pary!!! To mnie doprowadza do obłędu!!! Najlepszym wyjściem będzie samobójstwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporaliły 0 Napisano Październik 30, 2012 i tak cie nie widzimy wiec bez roznicy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 najlepszym wyjściem będzie jakaś terapia jak poważnie masz jakiś problem, to możemy porozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylkotoxxx Napisano Październik 30, 2012 ja lece na portfel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zizumitu343 Napisano Październik 30, 2012 Autorze, ja bym ci radził iść do psychiatry. Taką szopkę odwaliłeś i na pewno poprzez takie pisanie nie zyskujesz w oczach kobiet jeszcze bardziej. Ja też urodziwy nie jestem ale pogodziłem się z tym i w życiu by nie nazywał innych kobiet tak jak ty. To naturalne, że jak dziewczyna ładna to i bierze przystojniejszych od takich jak my czyli brzydali. Prawo natury po prostu.. i trzeba nauczyć się z tym żyć. Życie nie zawsze jest sprawiedliwe, pomyśl ile w życiu możesz zrobić dobrego, na pewno masz jakieś zainteresowania,cele, coś co by dało ci radość z życia. Zamiast myśleć nad niepowodzeniami i złymi aspektami twojego życia radzę się zabrać za coś co pozwoli ci się podnieść. Jest jeszcze dla ciebie szansa. Zyczę ci powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 31, 2012 czy dziś znów Nas zabawi Nasz podłamany ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fksgfsk Napisano Listopad 1, 2012 On Już chyba sie zabił :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach