Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4ever alone but in temporality

no więc

Polecane posty

Gość nikołajewicz
a piszesz tak bo???

Gość nikołajewicz
nie ważne już znikam🖐️

Gość Naasssa
Słuchaj stary, nakłamałeś - chyba wszyscy to wiedzieli. Chciałeś przemówić do rozumu? - rozbawiłeś publikę. Czemu jesteś sam? Bo niezależnie od tego czy udajesz czy nie, to i tak jesteś chamem. Życzę zmiany na lepsze i powodzenia w życiu. Jeśli będziesz miał choć trochę przyzwoitości to podziękujesz.

Gość Naasssa
Życzę ci powodzenia w życiu tępaku ;D Nawet miłego słowa przyjąć nie umiesz... I Ty chcesz, żeby ktoś się Tobą zainteresował? Tak czy inaczej JA Ci złego nie życzę.

Gość Naasssa
Słuchaj, tu już nikogo nie ma, przestań udawać udręczonego męczennika. Wyśpij się, wstań do pracy...

Gość tylkotoxxx
ja lece na portfel

Gość zizumitu343
Autorze, ja bym ci radził iść do psychiatry. Taką szopkę odwaliłeś i na pewno poprzez takie pisanie nie zyskujesz w oczach kobiet jeszcze bardziej. Ja też urodziwy nie jestem ale pogodziłem się z tym i w życiu by nie nazywał innych kobiet tak jak ty. To naturalne, że jak dziewczyna ładna to i bierze przystojniejszych od takich jak my czyli brzydali. Prawo natury po prostu.. i trzeba nauczyć się z tym żyć. Życie nie zawsze jest sprawiedliwe, pomyśl ile w życiu możesz zrobić dobrego, na pewno masz jakieś zainteresowania,cele, coś co by dało ci radość z życia. Zamiast myśleć nad niepowodzeniami i złymi aspektami twojego życia radzę się zabrać za coś co pozwoli ci się podnieść. Jest jeszcze dla ciebie szansa. Zyczę ci powodzenia :)

Gość nikołajewicz
czy dziś znów Nas zabawi Nasz podłamany ?:D

Gość fksgfsk
On Już chyba sie zabił :O