Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 A sobie rzucaj i tak to żadnej nie ruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Dziwki to te co patrzą na wygląd!!! slodkaidiotka - nie kłam dziwko że masz kulture i klase bo nie masz za grosz. Dla takich tępych cip jak ty byłem kiedys miły a teraz rzygam na was!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 ale wkręcić się daliśmy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Wylewam na was swoją nienawiść, rzygam wami!!! Upokarzałyście kiedyś mnie, teraz ja będę upokarzał was!!! A najgorsza jest wasza obłuda!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 chciałbyś na mnie rzygnąć...marzenia:D:D:D nie dla psa kiełbasa paszczurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Dobra, dobra nie ekscytuj się tak już ;D Złość urodzie szkodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korba22 Napisano Październik 30, 2012 Mozesz sobie rzygac na mnie mam to w dupie:) Itak bedziesz do konca zycia prawiczkiem:D Uwielbiam takich durniow jak ty moge sie z kogos posmiac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 kurwa? jakiej urodzie???:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Głupie kurwy!!! Tylko śmiać sie i wyzywać potrafią Przez takie dziwki jak wy zostanę sam do końca życia!!! Pierdolone piizdy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 idź sobie zjedź pod zdjęcie Baśki z bloga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Starałam się byś choć chwilę miła ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Takich co się śmieją ze mnie nienawidzę najbardziej!!! Najchętniej powybijałbym was tak jak Breivik!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Razem z waszymi chłopakami oczywiście bo to też śmiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 ja juz koncze on tylko swoje potrafi powtarzac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 pisz dalej, to może jutro mili panowie w mundurkach zapukają do ciebie o 4 nad ranem, a potem to już będziesz miał raj robiąc za dziunię w meskiej toalecie jakiegoś więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Kto się śmieje? Uśmiech składający się z dwukropka i nawiasu to nie śmiech. Ja tam czytając Twoje posty ani razu się nie uśmiechnęłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 A co prawda boli?? Może nie jest tak że dziwki lecą tylko na wygląd?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 pisząc o Breviku i popierając go a może i naśladując(?) sam sobie gotujesz los:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Najchętniej bym to zrobił co nie znaczy że zrobie To są tylko moje chore fantazje wynikające z przypływu ogromnej nienawiści i wstrętu do was!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 I gówno mi możesz zrobić!!! Nie boje sie twoich pierdolniętych postów!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Mi nie raz podobali się brzydale. Nie raz się w nich zakochiwałam. To tylko w Tobie nikt się nigdy nie zakocha, niezależnie od wyglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 z takich chłopców wyrastają gwałciciele i seryjni mordercy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 jezeli kazda kobieta to kurwa, a zakladam ze zkurwa nie chcesz byc, zostan gejem. dobra rada! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Wysrastają przez kogo?? Przez was , glupie cipy Bo ich odrzucałyście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Masz w nazwie słodka idiotka i rzeczywiście idiotką jesteś!!! i to jaką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 ale oni są bardzo interesujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Wiesz co? Daj już sobie spokój z pisaniem non stop tego samego. Nie dość, że jesteś uprzedzony, to jeszcze cholernie nudny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 ale Ty jesteś straszny ja pierdoleeeeeee głąb,burak,ćwok,baran,i kiełbasa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korba22 Napisano Październik 30, 2012 Dziwki biora kazdego co ma pieniadze nie wazne czy brzydki czy ladny:) Przeczytaj definicje kurwa i dziwka to pogadamy:) Wiec jak jestesmy wszystkie dziwkami to juz dawno nie powinienes byc prawiczkiem wiec straszna z ciebie dupa wolowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słotka idjotka Napisano Październik 30, 2012 ide sie bzyknac z moim ukochanym mezem a ty sobie zrob wal z kolderki, nazwij ja jakims ladnym imienie i uprawiaj z nia dziki namietny seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach