Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbksbcvksbvkj

Uwielbiam laski z mega szerokimi biodrami

Polecane posty

Gość dbksbcvksbvkj
natomiast laski bez talii to zera

Gość dbksbcvksbvkj
Szkoda tylko ze ma ja najwyzej z 10-20 % lasek

Gość dbksbcvksbvkj
tera laski wygladaja jak chlopy. Szkoda kurvva

No to lubisz takie jak ja. Wąska talia, mega szerokie biodra. Chociaż nie wiem co w tym ładnego jest. Mnie to brzydzi.

Gość dbksbcvksbvkj
Wlasnie to jest ok. To odroznia laske od chlopa

Gość lkjhgfghjkjhgf
Szerokie biodra to wieś i obciach.

Ja tam bym wolała mieć mały tyłeczek i wąskie biodra. Tak to wyglądam jak jakaś Maryna ze wsi.

Gość dbksbcvksbvkj
zapewniam cie ze to jest naprawde sexi. To jak wysoki wzrost szerokie barki masywny tors i waskie biodra u faceta

Nie wiem, jakoś tego tak nie odbieram. Ale faktycznie szerokie bary i wąskie biodra u faceta są świetne.

ja niestty mam szerokie biodra i waska klatke jak na faceta w obwodach biodra 87cm klata 86cm a normalnie przy moim wzroscie to powinno byc 95-100 to tylko jedna z moich porazek przyczyny upatruje w chorych jadrach i braku testosteronu w okresie dojrzewania taki los

Gość dbksbcvksbvkj
Tak samo jest z talia i szerokim tylkiem u kobiety. Eh... Madzia co porabiasz?? To byly czasy..

Gość teraz jest moda
na szerokie biodra. Spodnie szyje sie tak żeby biodra maksymalnie poszerzyć. Wygląda to paskudnie. Dawniej takie wielkie dupska były uważane za defekt. Jak to się wszystko zmienia :p

Teraz jest moda na chłopięce sylwetki. Dawniej doceniano klepsydry, teraz się czuję z ta figurą jak wielorybica jakaś :(

Mam 183 cm wzrostu ale wzrost to nic, zauwazylem ze najwieksze branie maja kolesie z meskimi ryjami i mocna budowa ciala. Moj kumpel ma 175 a leca na niego doslownie wszystkie, ma 104 kg wagi

koles nie chodzil nigdy na silownie i ma praktycznie zero fatu. Ma lape jak lyzka koparki a plecy jak sciana placzu

Jaka tam moda. Jak nie ma nic innego to lepszy rydz niz nic. Kobieta ma byc tam szeroka, typ ma racje teraz wiekszosc ma waskie tylki, co jest NIESTETY wada

Lukrecja mimo iz bezwzgledna wartosc w biodrach masz chyba niska to i tak jestes sexy bo masz waziutkie bioderka, a wiec ratio talia/biodra masz ok. Jestes sexy.

Gość teraz jest moda
na laski z wielkimi dupskami, na wygolonych facetów z rozdziawionymi ryjami imbecyli i wybałuszonymi nicnierozumiejącymi gałami i wszysto do siebie pasuje, jest wieś, remiza i hameryka.