Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbksbcvksbvkj

Uwielbiam laski z mega szerokimi biodrami

Polecane posty

to ja mam mniej w talii a więcej w tyłku i w biuście. Ale i tak Ty wyglądasz lepiej. Musisz mieć gdzieś koło 170 cm wzrostu, albo i więcej.

169 ;) nie oceniaj mojego wyglądu po jednym zdjęciu. po prostu wiem, jak się ustawić, żeby wyglądać najkorzystniej. na żywo dupy nie urywa :D

Lukrecja ladna jestes serio, Wiem ze zle robie komplementujac laski (puste sie robia) ale i tak mam na to juz wyyebane.

mam zielone oczy dziękuję bardzo za komplement :) ­ rotfl, nikt się nie zrobi pusty od komplementów, ewentualnie PRÓŻNY, ale próżność trza mieć we krwi, więc nie czuj się winny

w dowodzie zielone :classic_cool: zresztą chyba lepiej wiem, widzę je codziennie, a Ty tylko na paru, w dodatku nieco podkoloryzowanych, zdjęciach :)

Ale pogląd, nie ma co... Czyli swojej kobiecie też komplementów nie mówisz, bo się zrobi pusta? O_O

aha ok. To nie ma znaczenia bo ogolnie ladna jestes. Ale ladnych jest wiele. Wazny tez charakter, bo im bardziej empatyczna i 'kobieca' tym lepiej

Jest taka zasada, nie ominiesz tego, im bardziej wchodzisz do tylka kobiecie tym bardziej ma cie w dupie, a zassana punktacje wykorzystuje nie tak jak trzeba. Kicha.

Sorry, ale ja bym nie była z facetem, który mi nie potrafi powiedzieć niczego miłego. Nie z moją niską samooceną.

Gość janekrys niezalogowany
Szarkah-nie wiem , musialbym zobaczyc Twoje zdjecie.

To nie chodzi o to, czy jestem ładna czy nie. Po prostu uważam, że każda kobieta zasługuje na to, by od swojego faceta usłyszeć chociaż raz dziennie coś miłego.

Gość dsddfdfdf
przeciez lukrecja ma mordę okraglą jak księżyc w pelni i splaszczony nochol, taka mongolka