Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achtakzle

wredne kolezanki z grupy

Polecane posty

Gość achtakzle

zaczelam studia wymarzone wysnione to co chcialam. ale znalazlo sie w grupie kilka dziewczyn ktore są tak wredne wywyższają sie i wypowaiadają swoje zdanie o innych również o mnie że aż mi sie przykro robi. zastanawiam się nad dalszą nauka bo nie wiem czy psychicznie wytrzymam w takiej atmosferze. nie chce sie odgryzac bo to kosztuje mnie więcej nerwów niż jakbym nic nie mówiła. nawet uczyć mi sie nie chce jak sobie pomysle o nich. w ogole zastanawiam sie nad przeniesieniem na zaoczne. nie wiem juz .... dlaczego ludzie są wredni

Gość vmftykdthndgnsrtnn
Może się jednak uspokoją? A co to za kierunek? Nie ma gdzieś w pobliżu miejsca, gdzie ewentualnie mogłabyś się przenieść również na dzienne? Skoro to twój wymarzony.

Gość nietotakl
moge sie przeniesc ale to do rodzinnego miasta tyle ze bede musiala dojezdzac 1,5 godziny:( analityka medyczna. chyba jestem słaba psychhicznie na takie zachowania. mam zajęcia 0 12 i dla mnie to udręka tam jechać

Gość SamaJa2
Spokojnie, gwarantuję, że parę z nich nie zda 1 roku :)

Gość nietotakl
no nie wiem są bardzo mądre. katastrofa zyciowa jakto ludzie mogą wykończyć psychicznie drugiego człowieka...

Gość nietotakl
nie moge przenieśc sie:(:(

Gość SamaJa2
A skąd wiesz że są mądre? Są pewnie tylko wygadane. Na egzaminach zwykle trzeba wykazać się konkretną wiedzą. U mnie po 1 roku odpadła połowa.

Gość nietotakl
narzaie zaliczają wszystko najgorsze jest to ze mi sie az nie chce tam jezdzic na ta uczelnie.

Gość SamaJa2
Na razie to macie tylko proste kolokwia ;) Też miałam w grupie takie 4 laski. Przebiłam ich liczebnością mojej grupy, bo miałam 10 osób :) A tamta czwórka siedziała sama :D

Gość juleczka145
U nas nie było problemu ze zmianą grupy. Może i Tobie się jakoś uda. Tez miałam w grupie kilka nieciekawych osób, ale jakoś przeżyłam te studia :)

Gość nietotakl
wlasnie ja nie wiem czy dam rade bo mogę zacisnąć zęby i przeboleć ale to mnie kosztuje tyle nerwów że ja po roku będe leczyć sie na wrzody ze stresu. najgorsze jest to że rodzice cięzko pracują na moje utrzymanie na studiach i ja nie mogę pozwolić sobie na rezygnacje. moze to są dziecinne problemy ale naprawde tdla mnie to poważny problem

Gość Sknera

No a inżyniera napiszą o życiu swoich koleżanek I o tym jak komuś obrabiały dupe. Lepiej sprawdziły by się jako sprzątaczki.