Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciota czy nie???

mój chłopak zna sztuki walki a mimo to nie uderzył gościa który go zaczepił...

Polecane posty

Gość julka19x
jak chcesz nauczyc czegos menela kiedy on jutro o wszystkim zapomni, obudzi sie gdzies w rowie z podbitym okiem i pomysli ze znowu go okradli.

Gość autorko nie rozumiesz
zasad sportow walki, ale domyślam się, że nie czujesz bezpieczna w jego towarzystwie, obserwując takie reakcje. Zapytaj go, co zrobi gdy ktoś Cię popchnie na ulicy. Sądzę, że odpowiedź Cię zadowoli

Gość mentaI cut
no ok lepiej dać się mu poniżać i jeszcze bijmy brawo

Gość julka19x
a moze wystarczy nie siedziec wsrod meneli to cie nie beda obrazac.

Gość energy value proteine
"ciota czy nie??? a ty nie chciałbyś pokonać swoje mistrza w walce?? " Jeśli to do mnie to a) jestem kobietą, b)wolę się uczyć niż jarać się chwilową satysfakcją :)

" no ok lepiej dać się mu poniżać i jeszcze bijmy brawo" Ja się dziwię JAKIM CUDEM menel jest w stanie cię poniżyć?

jeśli macie coś do powiedzenia to powiedzcie ale nie piszcie w moim imieniu tylko w swoim... a szczerze to myślałam o tym, że jeśli mi by się coś działo on patrzyłby po prostu....

Gość adsfdg
a w łózku ciota???

Rozowej przyszłości to ja wam nie życzę 🖐️ Facet mądry, jak sama piszesz, a Ty tepa dzida, która nie rozumie czym jest sport. Zostaw go już dziś, zanim on Cię zostawi jak się zorientuje jaka pustaczka jesteś, i idź szukaj partnera wsród dresow, którzy naparzaja się bez powodu i atakują słabszych. Taki facet Ci zaimponuje :O

"a szczerze to myślałam o tym, że jeśli mi by się coś działo on patrzyłby po prostu...." Nie, nie patrzyłby. Obroniłby cię ale nie spodziewaj się, że zatłukłby kogoś na ulicy.

Gość kolega w dresie
pierdolenie takie, raz jak by dal w zeby to nie ponioslby konsekwencji I to jest naturalny odruch u faceta.Spokojny jest ,opanowany I tyle. A ty autorko chyba nie pasujesz do jego swiata I jeszcze ten twoj nick ponizajacy go. Kim on jest dla ciebie ? smieciem ? czasownikiem ? (mam nadzieje, ze to prowo)

wogóle tutaj nie ma nic do rzeczy jaki jest w łóżku a jaki w życiu ale jeśli Cię to interesuje ok... Zalezy od dnia i od humoru :D Czasem wymyśla najdziwniejsze rzeczy, że aż mi głupio ale w sumie fajne to jest a czasem przytula się jak rzep i romantico jeszcze go w sumie nie rozgryzłam to są nasze początki...:) Ale nawet jak robimy coś szalonego to i tak potem się przytula i śpi przytulony czyli taki bardziej uczcuciowy z niego facet

i jest w sumie taki czuły na wszystko np jak mi się nie chce spać i gdzieś idę i wstaję to od razu już też nie spi i pyta gdzie idę nie chce sam zostawać tylko idzie ze mną a co chodzi o sam seks jest dobrze, długo i efektywnie można powiedzieć niezależnie od techniki czy bardziej romantycznie czy nie:D

" A ty autorko chyba nie pasujesz do jego swiata I jeszcze ten twoj nick ponizajacy go. " Kolego w dresie, widzę, że też to zauważyłeś. Pani autorka chyba nie do końca umie określić swój stosunek do tego faceta... "jeszcze go w sumie nie rozgryzłam to są nasze początki..." Nie chcę Cię urazić, ale kiedy Twój facet odkryje w Tobie to co masz poza powierzchownością Wasze początki nie przekształcą się w ciąg dalszy ale w koniec.

Gość adsfdg
to chociaż tyle.... a tak serio zmień ten nick bo nie mogę na to patrzeć...

Gość adsfdg
skąd się znacie???

Gość kolega w dresie
tylko niech ci nie przyjdzie do glowy autorko, pomysl z prowokacja w ktorej chlopak bedzie musial wykazac sie umiejetnosciami, bo dotknie gowno a skarza go za czlowieka I cala kariera w pizdu

Gość kurcze........
fajny ten twój facet... chciałabym takiego mieć

Gość kurcze........
współczuje mu że z tobą jest

Gość o rety co toto jest
ale tepa dzida z ciebie,ja na jego miejscu kopnelabym cie w dupe i pewnie tak sie stanie zmien ten nick scierko I skoncz mu dupe obrabiac pustaku

Gość ale on naprtawdę jest zajebist
yyy ale naprawdę....

chciałybyście mieć takiego faceta???

Gość kolega w dresie
ty nic nie zrozumialas, przeczytaj co ci napisali I pomysl (chyba myslenie nie sprawia ci bolu :d) Odpowiadajac na twoj nick: -nie, nie jest ciota. Zachowal sie dojrzale, opanowanie, silnie. Mysli-przewiduje-widzi -przyczyna-skutek. Wojownik, znam takich trenujacych latami rozne sztuki I wiekszosc unika bojek, a to swiadczy o sile. P.s. To dlatego, ze jest spokojny spowodowalo twoje watpliwosci- pytanie na forum I ten nick. Prawda ?

i cisza :)

Gość ja nie nie nie
Za spokojny nuuudaaaa!!! Facet nie powinien dać sie poniżać, pewnie uległy jeszcze i porządny. Najgorszy sort, umarłabym z nudów.