Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Którego byście wybrały?

Facet zaniedbany, czy przesadnie zadbany?

Polecane posty

Wybieracie faceta, który nie dba o siebie i wygląda jak spracowany, zniszczony rolnik, niezdrowo się odżywia, jest taki po prostu męski, czy facet co dba o dietę, nie weźmie do ust słoniny, kremuje się, interesuje się trochę ubraniami i zdrowym odżywianiem, robi sobie peelingi, piaskuje zęby, nie pali papierosów i nie pali kawy i ogólnie ma wygląd dość wymuskany?

A jak on miałby palić tę kawę? Wolę zadbanego. Cuchnącego, ale "męskiego" kijem bym nie tknęła. :O

Nie pali i nie pije kawy

Zdecydowanie zadbanego.🖐️ Już lepsza jest ta przyjemniej pachnąca skrajność, nie ma nic gorszego od cuchnącego faceta, nie ma nawet z czym porównać. :O

Gość pewnie, że zadbanego
prędzej bym rzygnęła niż się za zaniedbanego wzięła

Gość pewnie, że zadbanego
"nie weźmie do ust słoniny, kremuje się, interesuje się trochę ubraniami i zdrowym odżywianiem, robi sobie peelingi, piaskuje zęby, nie pali papierosów i nie pali kawy i ogólnie ma wygląd dość wymuskany?" I nie widzę tutaj żadnej przesady w dbaniu o siebie. Przesadą byłoby jakby biegał co 2 dzień do kosmetyczki

Gość ja jestem facetem wymuskanym
ja do kosmetyczki nie chodze, ale jakby mi na twarzy zaczal rosnac jakis kaszak albo brodawka to bym polecial usunac u dermatologa a nie lazil z narosla jak baba jaga

Gość dbanie o zdrowie
to bycie lalusiem? moze ktos nie chce w wieku 30 lat wygladac jak spracowany robotnik ze zmarszczkami?

facet ma byc męski , ładnie pachniec , dużo zarabiac , zapewniac odlot w trakcie seksu , umiec wszystko naprawic , dobrze gotowac i świata po za mną nie widziec , a no i nie spóźniac się

Gość sdfgsdgsd
to wszystko? a ty co potrafisz chyba tylko nastawic dupsko chociaz w to watpie

złoty środek jest we wszystkim najlepszy. Uważam, że przesadne dbanie o siebie u facetów jest trochę pedalskie, a ja metroseksualistów nie znoszę. ;)

Czy wybrałybyście intelektualistę na zasiłku, czy robotnika, który pisze "ktury"? Prostaka z piękną muskulaturą czy oczytanego, astenicznego anemika? Brudasa czy pedanta? III Ile jeszcze tego typu ankiet nas czeka? :O III III Pp. S. Choć w zasadzie ddrugi opis to nic nadzwyczajnego. Skoro to dla ciebie opis "wymuskanego lalusia" to ciekawa jestem jak wygląda twoja higiena autorze ... :O