Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca20

Ile wystarczy miesięcznie na dziecko

Polecane posty

Gość oczekująca20

Witam mam pytanie do mam.Planujemy z chłopakiem dzidziusia chciała bym się dowiedzieć czy ok 2 tys starczy miesięcznie na dziecko?

Gość oczekująca20
na dziecko niecałe 2 tys?

Gość 3243242
Ja na moje dziecko wydaje miesięcznie 5000000000 zł

Gość oczekująca20
Chciała byś lub chciał byś mieć tyle zer na koncie

Gość oczekująca20
tak mam 20 lat

Gość zaplanujcie przyrost masy
płata czołowego w tym wieku dzidziuś?

Gość już niedługo...
ojoj to juz masz pojechane bo przeciez jak mozna planowac dziecko w tak mlodym wieku... haha zapytaj ich ile mialy ich matki jak je/ich urodzily, tyle samo albo i mniej.

Gość już niedługo...
moze nie kazdy chce zostac rodzicami po 30. ale tu przeciez same takie. trzeba bylo sklamac ze masz 35 to by cie kochali.

Gość oczekująca20
A 20 lat dla kobiety to jakiś zły wiek na poczęcie dziecka?Może ty masz inne normy wiekowe i nie wnikam jakie i tez nie o to pytam.

Gość już niedługo...
autorko, jesli macie 2 tys tylko na dziecko to spokojnie dacie rade! ludzie zarabiaja 1500 i utrzymuja sie za to w trojke albo i czworke. my jak urodzi sie dzidzius bedziemy mieli 2500 na nasza trojke i w zupelnosci wystarczy bo bedziemy juz mieszkac w swoim domu czyli oplaty malutkie

Gość oczekująca20
Moja mama urodziła mnie późno i nie mamy przez to dobrego kontaktu chciała bym aby z moim dzieckiem było inaczej .Zresztą mamy warunki kochamy się i chcemy dziecka.

Jesli macie mieszkanie, prace i te 2 tysiace to tylko na dziecko to spokojnie was stac. Jesli zas na wasza 3 to ciezko powiedziec, bo nie wiemy przeciez ile wydajecie, co oplacacie itd.

Gość oczekująca20
To znaczy ja zarabiam mało bo trochę ponad tysiąc złoty to wystarcza na opłaty partner zarabia 3-4 tys zależy od miesiąca

Gość już niedługo...
moja miala 20 lat jak urodzila moja siostre a 24 jak urodzila mnie i z siostra miala lepszy kontakt dla mnie byla bardziej rygorystyczna i dopiero teraz potrafie sie z nia dogadac

Gość co za konus!
A moja miała 36 lat jak mnie urodziła i mamy świetny kontakt.

Gość oczekująca20
Moja miała 33 wiec dużo starsza.Jest staro dawna ma inne poglądy na życie i przez to się nie dogadujemy

ale to, ze sie nie dogadujecie to nie wina tego, ze mama miala 33 lata jak cie urodzila. Po prostu takie macie charaktery i to, ze by cie urodzila 10 lat wczesniej niewiele by pewnie zmienilo

Gość oczekująca20
Ja się tym kieruje bo jestem nieliczna osoba w moim towarzystwie ktora ma starsza mamę i wiem jak rówieśniczki dogadują się ze swoimi a jak ja ze swoją. Ale to jest akurat teraz mało ważne :)

Gość ente
nie dogadujecie sie przez inne rzeczy a nie wiek :) a co innych wypowiadających się --> naprawdę wierzycie Autorce, że "z chłopakiem planuje dzidziusia"? wpadła a teraz się zastanawia jak przezyc

ja tam wierze, ze autorka moze planowac dziecko:D a malo to takich malolat co to marza o slodkim dzidziusiu? Autorko zrobisz jak zechcesz, ale jak juz tak bardzo chcesz byc mloda mama to mozesz nia byc rownie dobrze za 5 lat.

Gość Nawigacja 26
za 2 tys to spokojnie wyprawke mozna zorganizowac. A tak to m-cznie na pampersy pojdzie ci ok 200 zl(pampers) plus kosmetyki itd. to z 300 zl bedzie. Mleka mi szlo na m-c okolo 13-15 opakowan(Bebiko) tak ze nie ma sie co martwic na zapas :) Ps. ja urodzilam dziecko jak mialam 22 lata :]

Gość oczekująca20
Tak wpadłam hehe śmieszna jesteś mamy 21 wiek wiem jak się zabezpieczać.To że pytam ile mamy wydaja miesięcznie na dziecko to odrazu trzeba stwierdzić że wpadłam?Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie przeze mnie dodanym to idź wypowiadaj się gdzie indziej

Gość mmlkkkj
ile to jest pierwiastek z trzech razy pierwiastek z trzech? bo juz zgłupiałam?

Gość oczekująca20
Za 5-6 lat to ja chce urodzić drugie dziecko jeśli finanse i zdrowie mi na to pozwolą :)

Gość ente
no to będziemy mieli kolejne dziecko z dzieckiem.... i kolejną osobę w kolejce do mops

Gość oczekująca20
Przeczytaj temat jaki dodałam a potem się wypowiadaj bo jak narazie gadasz w ogule o czym innym :) Ale milo posluchać

Gość mmlkkkj
e tam pierdolicie bo nie potraficie wyobrazic sobie ze nie kazdy ma tak tragicznie jak wy i nie wszyscy klepia biede , 20 lat jak dla mnie to ok wiek