Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca20

Ile wystarczy miesięcznie na dziecko

Polecane posty

Gość 2321321321321
nie chodze do gównianego lekarza, paniusiu, mam dziecko powaznie chore bo niestety ale dostało w czasie porodu niedotlenienie, i chodze do poleconego przez kogo innego lekarza, który w ogóle nie przyjmuje prywatnie bo nie ma nawet czasu na to. Równiez te wszystkie badania jakie nieraz trzeba było robic, to trzeba isc do normalnego szpitala bo w prywatnym gabinecie ci raczej rezonansu elektromagnetycznego nie zrobią

Gość kjdsgkjg
paniusiu moj synek ma pozwazna diagnoze dotyczaca ciala modzelowatego i mial wylew 3 stopnia wiec cos na temat k..rwa lekarzy i tego co opowiadaja to wiem!!! rezonans prywatnie w panstwowym szpitalu tez wykonac mozesz... jak poszlam do lekarki gownianej prywatnie to wiesz co mi nagadala??? ze moje dziecko moze nie chodzic nie mowic i ogolnie tylko strzelic sobie w leb.... i rehabilitacju juz w tej chwili!!!!!!!! a ja durna idiotka zaraz polecialam do rehabilitantow poleconych przez nia i wywalilam 800 zl za 10 zajec po 30 min i u niej kontrol co 1 mies i wszedzie kasa... a wybralam sie do pani dr. a ktora jest neurologiem i leczy dzieci na calym swiecie i wiesz co wizyta kosztuje 150 zl ale jest to lekarz a nie popierdulka i czekasz na wizyte u niej bardzo dlugo choc prywatnie. zgadnij co mi powiedziala ze moj synek jest o.k owszem mial wylew ale napewno nie 3 stopnia zadna rehabilitacja nie jest potrzebna bo rozwija sie ksiazkowo a chodzic i mowic to bedzie napewno moze byc poprostu slabszy w nauce ale dziecko mam obserwowac i raz na 6 mies sie pokazac. i to jest kompetentny lekarz! i ja mowie o takich ktorzy kosztuja ale wiedza co mowia