Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ______________H_______________

Oglądacie teraz TVN Fakty, jak TVN kłamliwie manipuluje informacją?

Polecane posty

Gość o11
--H-- Chore jest to co piszesz ! Potrzebujesz specjalistycznej pomocy.

Gość jestemniezalezna
j. kaczyński został ośmieszony - na swoje własne życzenie

właśnie TVN CZĘSTO KRYTYKUJE NAWET po. co w trwam jest nie do pomyślenia tam jak ze sztancy co powie jarek to swięte. a przecież jeszcze go świętym njie ogłosili

Gość _____________H______________
o11 --H-- Chore jest to co piszesz ! Potrzebujesz specjalistycznej pomocy. Chore? Chore to jest, że bydło idace na żeź łyka jak pelikany 40 samobójstw osób niewygodnych dla PO. Chore jest, ze Polacy, głosowali na zaborców i bandytów. Chore jest, ze niektórzy Polacy są debilami nawet i po 2 szkodach i niczego nie potrafią się nauczyć. Chore jest nasze społeczeństwo, dlatego na całym świecie używa się obelzywych okresleń "Głupi Polaczek". To jest chore.

cóż zarowno TVN jak i GW to nie są media dla idiotów niedorozwiniętych żyjących w dialektyce sram-jem-sram-śpie. trzeba być wyrobionym odbiorcą by rozumiec przekaz tych mediów

Gość _____________H______________
Gutekszoł właśnie TVN CZĘSTO KRYTYKUJE NAWET po. co w trwam jest nie do pomyślenia tam jak ze sztancy co powie jarek to swięte. a przecież jeszcze go świętym njie ogłosili im chleb droższy tym tańsza pupa - Ty zydowski smieciu pryszczyc, co zmieniasz nicki, się nie wypowiadaj. Ciebie w pierwszej kolejnosci powieszę. Jesteś na liście do utylizacji.

Gość jestemniezalezna
_____________H______________ - Ty zydowski smieciu pryszczyc, co zmieniasz nicki, się nie wypowiadaj. Ciebie w pierwszej kolejnosci powieszę. Jesteś na liście do utylizacji. własnie za takie tekxty uwielbiam PISmaka :) już sama nie wiem co myślec bardziej mi to wygląda na antyreklame tworzoną prze PO niż rzeczywista reklamę pis :)

Gość jestemniezalezna
nie mam zamierzać zmieniać moich poglądów - co reprezentują soba wyborcy pisy odpycha i zniechęca do tej parti :) nie wiem tylko czy jesteście antyreklamą robioną przez PO, czy rzeczywiście macie tak zjebane poglądy :)

Gość _____________H________________
Ja żydowski opale do pieca nie jestem Pisuarem. Jestem wykształconym Polakiem. Ani Pisowcem, ani Katolem.

słuchajcie . macie jakieś życie osobiste? macie jakies problemy zawodowe , osobiste? jutro pójdziecie na groby swoich bliskich.to jest dla nas ważne.To są ONI .ONI z każdej strony.Może patrząc na tych naszych bliskich którzy odeszli , popatrzmy ta to z wiekszej perspektywy?

o11 -H- Tylko tymi słowami "Polacy, głosowali na zaborców i bandytów" "Polacy są debilami" potwierdzasz moją opinię. Potrzebujesz pomocy ..... ! Nienawiść w każdym słowie ..... . Chore .... . - Boisz się, że ciebie też powiesza przy okazji, tylko za to, że masz żydowskie korzenie? Nie bój się, jeśli jesteś patriotką i lezy ci na sercu dobro Polski, to nikt cię chyba nie powiesi. ale nie ręczę w szaleństwie wojny domowej za to. Różni sa ludzie.

Gość woow.
z elektoratem PO trudno dyskutować ,bo to kompletni idioci ,przynajmniej jeśli chodzi o wpisy dyżurnych cyngli, którzy tu zarabiają po 5 gr od komentarza .:)

"Gutekszoł mozesz mnie cmoknąc w paukę. oczywiscie po uprzednim badaniu weterynaryjnym hahahahahahaha" ‏ a to feler:D 10/10

maxym 43 - martwych nic już nie obchodzi, a zywi muszą się martwić o swój byt, ojczyznę i o to w jakim kraju będą żyć ich dzieci. Czy nasze dzieci będa wolne i żyły godnie, czy będa niewolnikami u wyzyskiwaczy? Nie mieszaj święta zmarłych do walki o wolną Polskę i o godne życie. lepiej zacznij się martwić o miejsce na cmentarzu i o swoja przyszłą emeryturę. Chyba, ze dostaniesz mundurówkę albo z KRUS.

Gość cg
media wam mowia co macie robic

Gość o11
-H- Jesteś wykształcony - acha masz 8 klas szkoły podstawowej- Super ! Dlatego na więcej cię nie stać - tylko chamskie słowa ! Za długo nasłuchałeś się telewizji TRWAM !!!!!!!

o11 -H- Jesteś wykształcony - acha masz 8 klas szkoły podstawowej- Super ! Dlatego na więcej cię nie stać - tylko chamskie słowa ! Za długo nasłuchałeś się telewizji TRWAM !!!!!!! - A kto ci ograniczony downie powiedział, że wykształcony człowiek nie może być wkurwiony i wulgarny? Co ma wykształcenie i wiedza do kultury? Z w czasie II W. Św. też byś grzecznie pod ściana konwersowała z hitlerowcem? Jeśli tak, to tylko i wyłacznie ze strachu, żeby cię nie rozstrzelał, a nie dlatego, ze on zasługuje na kulturalne traktowanie.

Gość cg
wiem kto klamie a kto mowi prawde

maxym 43 No i jak Ciebie czytam to tylko obrażać potrafisz. Zero dyskusji.Zero opcji.Szkoda. -Ale o czym ty chcesz dyskutować? Ważą się losy Polski, a ty chcesz sobie pogadać o grobach i święcie zmarłych? Święto jest jutro i nie ma nic do wolności Polski i godnego żytcia. szukasz tematow zastępczych? Tak jak PO zamiast się zajmowac gospodarką, wdrazaniem badań naukowych, to mydli ludziom oczy stadionami i refundowaniem In Vitro? To jest najważniejsze teraz dla Polski? Masz 43? I nic nie myślisz o przyszłości Polski, o przyszłości swoich dzieci? Na groby bęziemy mieli jutro czas.

jestemniezalezna j. kaczyński został ośmieszony - na swoje własne życzenie - Tak został ośmieszony przez kłamliwe media słuzalcze PO. Przez manipulację i wyrywanie fragmentów wypowiedzi z kontekstu. Inna sprawa, że Kaczyński jest faktycznie nawiedzonym oszołomem i robi z siebie pajaca, chociaż niby chce dobrze. Ale przynajmniej na razie nie naszkodził mocno Polsce.

Gość cg
dlatego piszcie do mnie listy.

Gość cg
dlatego piszcie do mnie listy. Jak je zrozumiem, to odpiszę.

Gość Ja cie krece..jakk
Jak ja sie ciesze ze zyje za granica...

Gość ______________H____________
ale to nie ma znaczenia bo dyskusja skończona