Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa z bobra 1

69 - czy rzeczywiscie taka super ????

Polecane posty

Gość dupa z bobra 1

moj facet chce srpobowac tej pozycji jak dla mnie nie ma mowy bo to wiaze sie z mineta a ja tego nie cierpie :p

Gość edciuyuwekm
toż to zboczone

Gość uliczny zwiadowca
czemu nie lubisz minety?

Gość gnmjh
Jak dla mnie szału nie ma ale mój facet lubi to czasem dla jego przyjemności mogę w tym uczestniczyć :D

Gość posłuchaj rady
Dla mnie ani to wygodne, a jak nie wygodne to skupić się ciężko. Nieeeee. Poza tym podczas minety nie może nic rozpraszać. Ale... nie mów nie, spróbuj. Faceci nie lubią jak nie jesteś skłonna eksperymentować. Ma prawo ci się nie podobać. Ale "nie, bo nie" tylko ich wkurwia.

Gość dupa z bobra 1
nie wiem brzydzi mnie jak moj facet lize mnie tam a potem mnie caluje albo cos w tym stylu :/ probowalam 2 razy sie przeoc ale jakos mnie to nie kreci bardziej smieszy :p :p poza tym jest moim pierwszym i jak pomysle ze robil to innym to juz wole nie :p

Gość uliczny zwiadowca
nie jest zbyt wygodna i ciężko sie skupić biorąc i odbierając ale jak widzę wypięty w tej pozycji tyłek laseczki to wszystkie braki mi rekompensuje :D

Gość dupa z bobra 1
CIEKAWA BYLAM CZY MOJ JUZ TO PROBOWAL i tak mu sie spodobalo czy to z ciekawosci :p :p ale nie chce powiedziec :/ a szkoda :p

Gość posłuchaj rady
Haha oj to za mało jesteś nagrzana podczas seksu jak rozmyślasz w trakcie o tym co brzydzi. Najlepszy seks jest wtedy kiedy nie myślisz, po prostu działasz, jesteś tak nakręcona, że chcesz spróbować wszystkiego. Walnij sobie ze dwie, trzy lampki wina przed. Zobaczysz jak może być super.

Gość edciuyuwekm
nieprawda jak coś obrzydza to lepiej się nie zmuszać bo potem nie będzie chciała sexu uprawiać wogóle,to ma być przyjemne dla obu partnerów ,szanujcie się kobiety

Gość dupa z bobra 1
co do szanowania to wiem ze przegielam bo moj facet 2 lata na sex czekal :p wzgledy psychiczne i po czesci fizyczne nie zamierzam robic rzeczy ktore od samego wyobrazania wzbudzaja we mnie niechec :) bylam ciekawa ale pewnie powiecie ze jak nie sprobuje to nie bede wiedziala

Gość posłuchaj rady
No ja z tobą też sie nie zgadzam. Kiedyś za chiny nie chciałam loda robić, bo mnie to brzydziło. A się spodobało jednak jak sie przemogłam.

Gość dupa z bobra 1
no tak moze to dlatego ze jestem poczatkujaca :p

Gość posłuchaj rady
No jasne, ja jako początkująca wstydziłam się i bałam robić cokolwiek ;) Na szczęście miałam wyrozumiałego chłopaka, który zmniejszył obawy:) Też nie wszystko robię w łóżku, są rzeczy, które mi się nie podobają i nie zmuszam się. Ale dlatego, że spróbowałam i się rpzekonałam, że mi nie odpowiadają.

Gość dupa z bobra 1
ja na poczatku z ciekawosci sie zgodzilam na minete i glupio sie tak czulam lezac i czekajac na efekty :p :p no i wstydze sie tego tez w sumie nie sadze zebym sie przekonala :p

Gość posłuchaj rady
Nic dziwnego, póki co pewnie trudno Ci się rozluźnić zupełnie. Dlatego to winko zaproponowałam. Nic na siłę, możesz powiedzieć, że tego na razie nie chcesz robić. Ale nie mów, że nie lubisz, jak się rozbudzisz bardziej w łóżku, to jeszcze będziesz chciała sama może do tego wrócić ;)

Gość fsdqsdfsqdfds
dla mnie jest to niewygodna pozycja, lubie oral ale nie w takiej pozycji

Gość oralek jest supppper
„Seks oralny zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwór części ustnej gardła. Wszystkiemu winien jest wirus brodawczaka ludzkiego (HPV), który u kobiet wywołuje raka szyjki macicy. Naukowcy z Uniwersytetu Johnsa Hopkinsa zbadali 200 zdrowych osób oraz 100 mężczyzn i kobiet ze świeżo zdiagnozowanym nowotworem. Okazało się, że u 72% chorych występował pewien rozpowszechniony szczep wirusa brodawczaka, a mianowicie HPV16. Zresztą.... poczytaj....http://www.msfera.pl/seks-oralny.html

Gość dupa z bobra 1
pewnie to zajmie troche czasu bo jestem osoba ktora ogolnie jest wolna w tych sprawach :p pozostaje jeszcze w umysle uraz i swiadomosc jak jego ex byla super w lozku :/

Gość 69 chyba jednak trochę
niewygodna...i jakby rozpraszająca...? nie wiem nie próbowałam minetkę uwielbiam a Jego na razie tylko delikatnie 😘

Skoro pozycja 69 cię nie kręci i nie podnieca to nie stosuj takiego seksu. Jeśli cię twój partner kocha to doceni twoją decyzję.

Ja N.P pozycję 69 lubię ale nigdy nie zgodziłbym się na to by kobiecie finiszować w ustach!! Jak dla mnie to czyn poniżający godność kobiecą.

Gość posłuchaj rady
Oj tam, też byłam, rozkręcisz się, jestem pewna ;) Żaden normalny facet nie będzie oczekiwał, że będziesz z miejsca demonem seksu, bo to niemożliwe. Więc uważam, że nie masz o co się martwić.

Gość dupa z bobra 1
:) dzieki za pocieszenie :p ale na razie czuje ze jestem tak slaba ze w porownaniu z byla nie moge mu wiele dac no i sex przy zgaszonym swietle to podstawa :p

Gość osfnv
ja tam tez nie rpzepadam za 69, nie potrafiesie skupic na dawaniu i braniu :) loda moge robic,minetka teżspoko,jestem otwarta na rózne eksperymenty, ale 69 jest przereklamowane wg mnie

Gość posłuchaj rady
Myślę, że robisz sobie krzywdę i wiele tracisz skupiając się na porównaniach z jego ex, zamiast na tym, żeby czerpać jak najwięcej przyjemności. Seks ma być przede wszystkim przyjemnością dla ciebie ;)

Gość zgadzam się z wpisem powyżej
dla mnie też przereklamowana. Pewnie to zależy od różnych czynników, u nas problemem jest chociażby różnica we wzroście ;) Ale podstawowym na "nie" dla mnie jest właśnie to, że jakieś to takie... rozpraszające. Ani się nie można skupić na otrzymywanej przyjemności, ani na dawanej... Nie... jakoś to nie dla mnie. Nie mam żadnych oporów przed seksem oralnym, ale akurat ta pozycja nie jest dla mnie w żaden sposób pociągająca

Gość dupa z bobra 1
no tak uwazam ze jest wiele przereklamowanych pozycji no coz rozni ludzzie , rozne upodobania

Gość 69 chyba jednak trochę
niestety też myślałam o tym że jego poprzedniczki były demonami seksu w porównaniu ze mną :( i skończyło się średnio ( aby nie powiedzieć źle) teraz nawet już mnie nie chce pocałować...a tak mi tego brakuje