Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki smutny

Czy ktoś z Was też jeśt samotny przez to.że ma brzydka twarz?

Polecane posty

Gość Wysoki smutny

Czy ktoś ma tj ja?jeśt samotny.nieakceptowany i odrzucany tylko dlatego.że jeśt brzydki?nie ma znajomych ani bliskiej osoby?czy ktoś z was też tak cierpi jak ja.widząc zakochane pary czule się przytulające.wiedząc że my tak nigdy nie mieliśmy?

Gość ci z brzydka twarzą też
kogoś mają, pewnie nie to jest przyczyną Twojej samotności, tylko ten Twój jęczaco-narzekający charakterek

Gość hgjhg
Taaa, najlepiej wszystko zwalić na twarz :o Na pewno z charakteru jesteś cudowny i wspaniały a to paskudni ludzie Cię odrzucają, bo jesteś brzydki :o Znam pełno osób, które są brzydkie, niektóre nawet bardzo w dodatku grube i pryszczate i jakoś oni znajomych mają, nikt ich ze społeczeństwa nie wyklucza. Jak mnie denerwują ludzie, którzy nie mają żadnych przyjaciół i wszystko zwalają na innych, że oni ich odrzucają... Skoro TY nie masz znajomych to może problem jest w TOBIE (i nie mówię tu o wyglądzie) a nie w ludziach, którzy Cię podobno nie akceptują? Bo brzydka twarz to naprawdę nie jest powód, dla którego jest się całkowicie wyizolowanym ze społeczeństwa :O

Gość przyczyna jest w Tobie autorze
a nie w Twoim braku urody. Dlatego nie możesz przyciagnąć do siebie żadnej kobiety. Mój mąz nie jest przystojny,a mimo to zakochałam się wn nim na zabój. Wygląd/brak urody to nie wszystko. To tylko zewnętrzna powłoka. Powinieneś popracować nad podniesieniem własnej samooceny. Widze,że jestes juz w takim stadium,że sam sobie nie dasz z tym rady,musiałabys skorzystać z pomocy psychologa.

nie znam osoby,której podobałby się mój mąż z urody. i do tego jest łysy,co negatywnie wpływa na jego samoocenę. Ale wierz mi---jest najcudowniejszym mężczyzną na Ziemi,i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Ty tez możesz poznać kogoś,kto Cie pokocha,ale musisz zmienić nastawienie do swojej osoby i zaakceptować siebie takim jakim jesteś.

Gość Wysoki smutny
Jak można podnieść samoocene skoro bez przerwy słyszy się-boże jaki potwór..jak on wygląda..jak można zagadac do kogoś skoro odpowiedzią będzie-jak taki potwór ma czelnosc wogle do mnie mówić..i nie mówię tu o tzn pięknościach:to są zachowania zwykłych dziewczyn..wiecie jak się czuje koles którego koledzy wstydzą się wziasc zabrać np do klubu ze sobą?ja wiem..nawet nie wiecie jak to boli..gdy osoba z która rozmawiasz nie potrafi dłużej patrzeć na Ciebie gdy mówisz tylko odwraca wzrok..lub gdy nie chce usiąść przy Tobie i robi to jakby conajmniej była to kara za morderstwo..naprawdę myślicię że w takich warunkach można o sobie myśleć pozytywnie i emanowac wysoka samoocena?!!!!

pokażasz mi swoje zdjęcie? szkoda mi Ciebie:( Podam CI maila,wyslesz? a rodzina co na to mówi? A ojciec i mama jak wyglądają? Skąd masz taki wygląd?

Gość autorze ile masz lat?
??