Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue_paradise

Dziewczyny - jak wyglądał Wasz pierwszy raz?

Polecane posty

Gość blue_paradise

Piszę to w tym wątku, bo myślę że jest tu mniej napaleńców, niż w 'życiu erotycznym'... ;-) Moje pytanie kieruję głównie do dziewczyn, ale nie pogardzę również wypowiedziami płci męskiej ;-) Mianowicie jak wyglądał Wasz pierwszy raz? Byłyście bardzo zestresowane, bolało Was to? Mam prawie 18 lat i się właśnie nad tym zastanawiam... Większość moich koleżanek już uprawiało seks ale większość dlatego, że czuły się "zacofane" co wg mnie jest bezmyślne, ale nieważne. Ja mam zamiar poczekać aż będę faktycznie gotowa dlatego zadaję Wam takie pytanie. Byłabym wdzięczna za cywilizowane odpowiedzi ;-) Pozdrawiam :)

Gość _laaaaady_24
Ja mam 24 i też tego jeszcze nie robiłam, także chętnie poczytam coś na ten temat:)

Gość blue_paradise
podbijam, wypowie się ktoś? ; )

Gość kobieta_30
Dziewczyny, warto poczekać i lepiej nie rozpoczynać współżycia z byle kim. Ja tak zrobiłam i było wspaniale :) Doskonale pamiętam ten dzień - wieczór, świeczki, żadnego pośpiechu. On był bardzo delikatny i czuły. Zanim cokolwiek rozpoczął, rozgrzał mnie grą wstępną. Byłam bardzo podekscytowana tą chwilą i nie przypominam sobie jakiegoś wielkiego bólu. Na początku czułam "rozpychanie", myślałam, że się nie zmieści ;) Później kochaliśmy się na wiele sposobów i czułam się wspaniale. Po tym okazało się, że krwawię. Nie odczuwałam mimo to żadnego pieczenia itp. Byłam szczęśliwa, że stałam się kobietą : P.S. Nie byłam młodziutka, miałam wtedy 25 lat :)

Gość .TTT
@7snack, przecież nie podpisują się imieniem i nazwiskiem..

Nieważne, ważne, że same są świadome, że nic nie zostawiają tylko sobie. Można się ze mną nie zgadzać, to tylko moje osobiste zdanie, że mam w swojej "duszy" skarby, którymi z nikim bym się nie podzieliła, jak inni mają taką potrzebę to proszę- jedynie dziwi mnie taka postawa ^^

Gość ffffffffff
u mnie nie bylo az tak romantycznie :p mialam 25 lat i mimo checi, rozluznienia jakos nie bylo latwo :p :p mialam jakies 4ry pierwsze razy he he byl problem z wejsciem :) bolalo jak diabli samo rozpychanie wlasnie juz zaczelam myslec ze sie nie dobralismy rozmiarowo :p :p i jednego poranka udalo sie choc przez pierwszych kilka stosunkow bolalo :) ale terze juz jest ok chociaz zaluje ze nie mam orgazmu w ten sposob :/