Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość housemusicLady##

Brzydka bez makijazu

Polecane posty

Gość housemusicLady##

Jestem z moim nowym facetem prawie 4 miesiace,mieszkamy razem od dwoch miesiecy a on nigdy nie widzial mnie bez makijazu,niewiem czemu ale wstydze pokazac mu swojej "prawdziwej twarzy"czy to normalne?dodam ze z innymi facetami bedac nie mialam takiego problemu..jak mam sie przelamac?jest ktoras z was w podobnej sytuacji?

Gość housemusicLady##
Jestem z moim nowym facetem prawie 4 miesiace,mieszkamy razem od dwoch miesiecy a on nigdy nie widzial mnie bez makijazu,niewiem czemu ale wstydze pokazac mu swojej "prawdziwej twarzy"czy to normalne?dodam ze z innymi facetami bedac nie mialam takiego problemu..jak mam sie przelamac?jest ktoras z was w podobnej sytuacji?

Gość housemusicLady##

Gość niewiemcomysleco
jak mozna zamieszkac z facetem po 2 miesiacach???:-( Naprawde nie wiem co się teraz z wami dziewczyny dzieje, szmacicie sie tak ze głowa boli. W zyciu bym nie zamieszkala z facetem po 2 miesiach znajmosci, troche szacunku!

Gość facet niezbyt przystojny
Wy kobiety prawie wszystkie bez makijażu jesteście brzydkie nie tak jak zw przypadku facetów są ładni i brzydcy :)

Gość housemusicLady##
Mialam pluskwy na chacie,musialam sie wyprowadzic a los chcial ze zwolnil sie u niego pokoj,jak moglam nie skorzystac,wcale sie nie szmace

Gość niewiemcomysleco
nie szmacisz????moim zdaniem sie szmacisz, naprawde nie rozumiem jak mozna zamieszkac z nowym facetem na samym poczatku zwiazku. Po co to robicie???dla mnie to szokujące

Gość housemusicLady##
ogolnie to temat inny zapodalam ale dzieki za opinie

Tez się wstydziłam, ale jakoś trzeciej nocy u niego się przemogłam, zmyłam mejkap i wskoczyłam do łóżka. Rano nie umarł z przerażenia, więc uznałam, że zaakceptował rzeczywistość. I paszczydło me.

Gość uladana
jakoś zamieszkać po 2 miesiącach to się nie wstydziłaś... jak można zamieszkać z OBCYM człowiekiem? Ja tego nie rozumiem.

Ja tam mam ciemne brwi i rzęsy, ale na co dzień mocno się maluję. Więc bez tego makijażu wyglądam jak nie ja. Ale jakoś sobie z tym poradził.

Gość ghrrrhhrr
ja też się początkowo wstydziłam pokazać bez makijażu mojemu facetowi, również dosyć szybko zamieszkaliśmy razem. Właściwie to nawet nie pamiętam jak to się stało, że w końcu mnie zobaczył bez. Wiem tylko jedno, seks bardzo poprawia wygląd cery. Teraz już się nie muszę wstydzić. Nie muszę też używać żadnych podkładów, a nawet jak się czasem tym wysmarowałam to mój facet nie widział żadnej różnicy. Dlatego też radzę uprawiać więcej seksu i będzie dobrze

Gość fdd fgvgf
taka jesteś brzydka bez?

Gość housemusicLady##
No brzydkA nie jestem,mam czarne brwi i rzęsy ale z makijazem wygladam o wiele lepiej..