Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj kot jest rudyyyy

wszyscy manipulują jak chcą, klasę polityczną mamy mierną. Kaczyński mowi o tym

Polecane posty

Gość cg
te stenogramy mozna wyrzucuc do kosza

Gość bambinek mały
nie jesteś w stanie mnie obrazić. za mały gnojek jesteś na to. przynajmniej nie musze sie wstydzic za morde mojego ojca jak twoj syn ktorego nie wiem po co splodziles bo urdoe ma pewnie po tatusiu ;) i po nim jest tak samo przyglupawy ;)

Gość bambinek mały
SHATYN JAK BYM ROZMAWIAŁ Z TOBĄ TWARZA W TWARZ TO CHYBA BYM CI PRZYPIERDOLIL OD RAZU ZA TWARZ ;) no widziałem ją niestety nie masz sie czym chwalic

Ej, idzcie z tego poważnego i sensownego tematu robić rozróbe gdzieś indziej.

Gość bambinek mały
ne w 100% jesli ktoś nie udowodnił niewiarygodności. dalej sie pograza stary pacan i ozbacz debilu rozwaliłes porzadna dysksuje pedale ty wszystko czego dotkniesz to w gowno zamienisz sbecki krol Midas ;)

stary cap... skad wiem? ze stenogramu. nie ma tam żadnej reakcji pilotów na takie zdarzenia. - Korekta cymbale. przedwczoraj popełnił "Samozabójstwo" pilot, ktory słyszał i wybuchy i to, że ruscy powiedzieli, zeby Tupolew zszedł na 50 metrów. Na konferencji w sprawie smoleńska dowódca załogi Jaka 40 oficjalnie potwierdził, ze słyszał wybuchy. Więc lepiej skoryguj swoje informacje zasłyszane w TVN na temat sfałszowanych przez Rosjan stenogramów. skrzynki sa ponownie badane i okazuje się, że sa tam ine informacje niż w stenogramie.

ja robię jakąś rozróbę? to chyba twojego gościa na twoim topiku usiłują obrazac a ty nie reagujesz tylko z obrazającym rozmawiasz...

Gość bambinek mały
marzenia... obszczymurku... pod tym wzgledem ze jestes daleko bynajmniej nie pod tym ze bym takiego starego pajaca jak ty nie polamał czy tam twojego wychudoznego i koscistego synalka ;)

Na konferencji w sprawie smoleńska dowódca załogi Jaka 40 oficjalnie potwierdził, ze słyszał wybuchy. x x niczego takiego dowódca nie stwierdził. kłamiesz:D

Gość bambinek mały
do autorki pojde ale jak ten stary cpa stad pojdzie jestem takim zabezpieczeniem przed kretynami z po ;)

Gość bambinek mały
mój chudy i kościsty synalek wazy 110 kg i te 110 kilogramów to w większości mieśnie... szkoda ze nie 250 bajkopisarzu ;) twoj syn tez jest taki zalosny jak ty ;)

Gość bambinek mały
AUTORKO PROPONUJĘ ZAKOŃCZYĆ BO TO SBECKIE BYDLE NIE DA WAM SPOKOJU ;) AUTORKO PROPONUJĘ ZAKOŃCZYĆ BO TO SBECKIE BYDLE NIE DA WAM SPOKOJU ;) AUTORKO PROPONUJĘ ZAKOŃCZYĆ BO TO SBECKIE BYDLE NIE DA WAM SPOKOJU ;) AUTORKO PROPONUJĘ ZAKOŃCZYĆ BO TO SBECKIE BYDLE NIE DA WAM SPOKOJU ;) AUTORKO PROPONUJĘ ZAKOŃCZYĆ BO TO SBECKIE BYDLE NIE DA WAM SPOKOJU ;)

bambinek mały marzenia... obszczymurku... pod tym wzgledem ze jestes daleko bynajmniej nie pod tym ze bym takiego starego pajaca jak ty nie polamał czy tam twojego wychudoznego i koscistego synalka - Całkiem zgrabnie się pod Bimbałka podszywasz :D🖐️

Gość bambinek mały
KRÓL GÓWNO MIDAS Z NOWEJ HUTY PRZYBYŁ I ROZWALIŁ DYSPUTE SWOJA GLUPOTA ;) BRAWO :)

Gość cg
jestem przyjebany bo smęcę sam nie wiem o czym

Szatyn nie ciesz się, tylko obejrzyj link. Masz dowód na fałszywość swoich stenogramów. Zacznij ogladać od 11 minuty 45 sekund, jeśli nie chcesz ignorancie oglądać całości.

Tak to prawda. Jednak ten sam pilot twierdzil ze najpierw uslyszal uderzenie a POTEM dwa wybuchy co jest sprzeczne z teroia pisu, z tego co zrozumialam. Nie wiem dlaczego nikt nie uwzględnił wersji że może specjalnie doprowadzono do rozbicia samolotu a potem do wybuchu.