Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazwała mni suką

Moja tesciowa obraziła mnie wlasnie na cmentarzu a moj mąz nie zareagowal !!!

Polecane posty

Gość nazwała mni suką

przy ludziach zno=w zaczela robic awantury czepiala sie mnie i na to wszystko musiala patrzec nasza corka :/ czepiala sie jak sie ubrałam ( bo ona by chciala bym chodzila w worku albo spodnicy do ziemi jak jakas zakonnica czy inna szajbuska), czepiala sie wiązanki, zniczy no kur... jaka jestem zła :// nienawidze jej, zaluje ze tu przyjechalam zaraz jade do mojej mamy wole swoją rodzine ci tutaj to jakis koszmar polaczki ze wsi stuprocentowe ,tylko zazdroszczą i dupe czlowiekowi obrabiają, nic im sie nie podoba , myslą tylko jak dokopac innym niby XXI wiek a wies pozostala wsią , wole miejskich chamow niz wiejskich obrabiaczy dup

Jejku tam, poinformuj męża, że mama jest w domu persona non grata. I nie odwiedzaj jej. I tyle. Dziecku nie zabraniaj, ale jak córka powie, że babci cię oczernia - to i dzieciaka teściowej nie wysylaj.

Gość calico
Dobrze Cię rozumiem, sama mam obrabiajaca wszystkim tyłku teściową. Najgorsze, że mąż uważa ją za żyjący ideał :-(

wlasnie dlatego nie lubie chodzic na centarz wten dzien nic tylko obrabianie innych,kto przyszedl a kto nie,jakie kwiaty przyniosl,i ta rywalizacja ktory grob ladniejszy,ile swieczek,czy zadbany ,nie tak polozyl kwiatki,nie podlal,moglby zrobic ladniejszy grobowiec Masakra!zZmarly ma wiekszy szacunek niz zyjacy! Obluda mieszczanska!

Gość nigdy tego nie zrozumiem
jak mozna udawac cale zycie ze sie lubi tesciowa? po co? w imie czego? ja od razu wyjezdzam z pyskiem jak sie cos nie podoba a nie zalic sie na forum:O

boze jak moglas sie zwiazac z kims takim jak twoj maz? a jelsi juz sie zwiazalas - to czemu negujesz rodzine? sama jestees sobie winna sytuacji w jakiej zostalas postawiona - w imie przyslowia "genetleman nie pokazuja sie w niehonorowym towarzystwie"

Gość ehhhhhhhhhh
Trzeba bylo jej powiedziec wprost co o niej myslisz i ze nie zyczysz sobie takich uwag. Dajesz po sobie jezdzic jak po łysej kobyle :O Ja dzisiaj na groby nie poszłam, bylismy wczoraj posprzatac, polozyc kwiaty zapalic znicze i pojdziemy jutro. Dzisiejszy dzein to wlasnie takie cyrki :O

Gość już niedługo...
wiem co czujesz, moja tez jest straszna dzwoni sie awanturuje potem nagada na mnie narzeczonemu on wczesniej sluchal do czasu az postanowilam ze sie z nim rozstane przez nia wlasnie bo przegiela, odn tamtej pory spokoj a tez chcialabym swojej powiedziec pare slow ale mam szacunek do starszych niestety i sie nie odezwe :(

Gość jmwpjwmdgpw
Nie masz męża, a masz teściowa? :o to jest matka twojego narzeczonego, a nie twoja teściowa! :o

Gość już niedługo...
w styczniu slub wiec prawie tesciowa :/

Gość jmwpjwmdgpw
PRAWIE, ale jednak NIE teściowa. :o

Gość już niedługo...
ale nie zmienia to faktu ze jest zla kobieta.