Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toska89

ciąża??

Polecane posty

Gość toska89

Cześć dziewczyny :] mam taki problem od trzech miesięcy staram się z narzeczonym o dzidziusia i do tej pory jakoś nam nie wychodziło :sad: aż do tego miesiąca przynajmniej taką mam nadzieje. Czemu mam takie podejrzenia?? Po pierwsze bardzo często po owu boli mnie podbrzusze jak jak w czasie @ tylko że mniej, po drugie nigdy nie bolały mnie piersi nawet przed okresem jak u niektórych dziewczyn a teraz je czuje trochę wrażliwe są sutki i po bokach, ale dodam również że nie cały czas tylko jeden dzień je czuje a drugiego już nie. Nie zauważyłam żeby zrobiły się jakieś pełniejsze ale chyba nawet narazie tego nie chce bo mój rozmiar to i tak D, po trzecie od kilku dni mam straszne zaparcia, bóle głowy, wczoraj w pracy koleżanka mówiła że wyglądam jak trup bo mam takie podkrążone oczy a ja jakbym mogła zasnełabym wszędzie gdzie się da, natomiast od trzech nocy budzę się koło 3 i stwierdzam że sie wyspałam co też mi się wcześniej nie zdażało, no i jeszcze odczuwam straszną suchość chociaż wczoraj zauważyłam troche takiej białej twarożkowej wydzieliny na wkładce. O pomiarach tempki nie mówię bo wiem że nie tak jak trzeba ją mierze i nie codziennie więc w sumie nad tym nie ma co gdybać. według moich obliczeń okres powinnam dostać w weekend sobota lub niedziela wczoraj zrobiłam test ale wyszedł negatywny stwierdziłam że wstrzymam się do weekendu. Wiem że może przesadzam ale tak bardzo chce mieć dzidziusia, że chwytam się każdej nadzieji. Proszę was o jakiej rady lub opinie to wiele dla mnie będzie znaczyć :]

przede wszystkim nie szukaj u siebie objawów ciązy przed terminem @ czekaj do terminu i jak sie nie zjawi dopiero rób test

Gość zdecydowanie autorka jest
uposledzona,sam fakt szukania objawów ciaży przed miesiączką tych które są w 9tc świadczy o jej psychice.Jeszcze troche i w dzien spodziewanej @ będzie mieć brzuch z 5 m-ca:D

Gość bibułka!!!
Poczekaj, spokojnie. Najlepiej w przyszlym tygodniu zrob test z krwi!

Gość green apple
POCZEKAJ DO MIESIACZKI... NAJLEPSZE ROZWIAZANIE