Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin1132

spodobała mi się moja pacjentka

Polecane posty

Gość nie bardziej niż
inne chyba bardziej specyficzne jest srodowiso artystów

Gość hjdsh
specyficzne środowisko... ładnie powiedziane a tak naprawde to grupa zarozumialców. ale zapominają o jednym, że aby być dobrym lekarzem trzeba być także człowiekiem. ale na szczęście zdarzają się i tacy. nie zadzierają nosa i zależy im na losie pacjenta. ja trafiłam na takiego doktorka.

Gość nie mam dobrych doświadczeń
z Ginami na poczatku skopali mi zdrowie potem jeszcze echh dobrze ze to juz za mna zamknieta karta teraz moze byc tylko lepiej

Gość hjdsh
ja też nie miałam dobrego zdania o nich aż do momentu gdy trafiłam na swojego obecnego lekarza. przez kilka lat żaden mi nie pomógł, teraz pojawiła się jakaś nadzieja, przy tym lekarzu wszystko wydaje się takie proste.

Gość tak poznałam tez kilku
z prawdziwego zdarzenia ale to była inna specjalnosc nie Ginekolog był to lekarz z ogromna wiedzą i duzym poświeceniem i nie gbur jak wiekszośc

Gość Napiszę ,,,,68........
wam, że nie ufam ludziom bez względu czy to kobiety czy to mężczyźnie dlaczego, a to dlatego, ponieważ zostałam wiele razy źle potraktowana przez szczególnie Panie Doktorowe i Pielęgniarki i stała się rzecz nadzwyczajna Szukając Ginekologa a byłam u 23 osób kobiet i mężczyzn prywatnie! trafiłam do Profesora, a ten oddał mnie w ręce innego Lekarza Ginekologia to dla mnie trudny temat w życiu byłam z dwoma mężczyznami a z jednym 20 lat więc rozumiecie, Pan Doktor na początku chyba zauważył , że mu nie ufam, ale oswoił mnie dość sprytnie '' '' domyśliłam się jak po dość długim czasie przyznam pomysł pachniał :) Lekarz był bardzo cierpliwy, fachowo wykonał operację i interesował się mną wręcz niebywale nigdy nie spotkałam takiego Ginekologa człowieka. Ujął mnie całym sobą wszyscy mówią o nim przystojniak wysoki fakt, ale mnie Pan Doktor nie podobał się jako mężczyzna,,tylko człowiek:) Po zakończeniu leczenia zdałam sobie sprawę, że zakochałam się w tym człowieku nie w Lekarzu tylko w człowieku za jego ogromne serce i dobroć i teraz za nim tęsknię bardzo:) to moja historia

Gość dodam, żę
na oddziale była ekipa Pielęgniarek i Lekarzy którzy wrócili mi wiare w ludzi!

Gość THE END END THE
zamykam

Gość miraaaaaaaaaa
Czyli wróciliśmy do punktu wyjścia??? Jakaś masakra ps ja też tęsknię niestety (

Gość za kim za nim?
czy nią??????????????????????

Gość miraaaaaaaaaaa
Za NIM oczywiście :)

Gość miraaaaaaaaaa
A jakie to ma znaczenie?

Gość miraaaaaaaaaa
a jest tu jeszcze Pan Dr?

Gość Przeszłam Ci koło nosa
i niech tak pozostanie:)

Gość Nadarinee
Az ciezko mi uwierzyc ze lekarzom ginekologom zdazaja sie takie sytuacje. Mam znajomego gin.,ktory uwaza ze kobieta, ktora przychodzi z jakims problemem natychmiast staje sie antyseks. chocby byla ucielesnieniem piekna. Ciekawe.. szkoda, ze mnie niestety nigdy nie przytrafila sie taka sytuacja :D ha ;) jak narazie sama chodze do lekarza po tabl., a ten z kolei jest moim ucielesnieniem seksu... nieprzecietnie przystojny...ile bym dala zeby Go miec

Gość staje się anty sex ?
Proste przecież idzie do obcego faceta ten ją widzi pierwszy raz i każe zdejmować majty:) na ulicy mogłaby zdjąć majty ? nie w gabinecie też ciężko przynajmniej mnie:) ale privatnie ok jak poznam mojego Ginekologa raz jeszcze w życiu to jeśli mnie zaprosi umówię się ALE w gabinecie oj o j o co to to nie :) pozdrowionka od .....

Gość staje się anty sex ?
chociaż chyba nie cofam nie z Ginekologiem za duzo bab dotyka breeee

Gość Napiszę ,,,,68........
hmm,,, spotkanie z cała pewnością tak bardzo chętnie..:))) a co potem to ..? ? ?

Gość Kafeterio ?
skończ zakładać durne tematybuhahahaha

Gość miraaaaaa
Noi co tak ucichło towarzystwo?

Gość miraaaaaa
Noi co tak ucichło towarzystwo?

Gość gin1132
zakochałem się. Myślałem że znalazłem swoje szczęście. Zrobiłem wszystko aby się do niej zbliżyć. W końcu to dostrzegła. Ale nic z tego. Delikatnymi gestami dała mi do zrozumienia że "nie". Zabolało mnie to. Złapałem się na tym że momentami ją krzywdzę, mszczę się. A przecież tak bardzo ją kocham, tak jej pragnę!!!!!!!!!!!!! Co robić dalej?

Gość missthetrain
w innych cipach grzebac:classic_cool:

Gość mikołaj tak dziekuje
:)

Gość Pprofesjonalista w każdym calu
Może przeczytasz to TY.Wiesz co mnie najbardziej drażni w tym wszystkim? ale musisz sie postawić w mojej sytuacji bo inaczej Twoja wizja będzie błędna i będziesz mogła mieć do mnie pretensje ,a to nie o to chodzi.Nie będe pisał na świeżym moim watku który ukierunkowany był do Ciebie :) boli mnie to kiedy pojawia sie On , i natychmiast gabinet jest nieczynny i znikacie , obiady , kolacje mam nadzieje ze nie śniadanka :(Niektórzy tacy jak ja dostają w głowę , za przeproszeniem ;) niczym z CKM-u hee ale to prawda o czym piszę, mam nadzieje że przeczytasz to i będziesz miała mnie na uwadze :( " rozumiesz :) Mam prośbe ,gorącą. Nie gniewaj sie za moje słowa , bo wyrażam je z głębi , tylko i wyłącznie Nie wiesz jak ,nie będe pisał bo mi wstyd ciepełko pozdrawiam

Gość miraaaaaa
Musisz się doktorze odkochać,nie masz innego wyjścia,zresztą od początku wiedziałeś,że nie jest wolna ...

Gość miraaaaaaaaaaaa
a kto podszywa się pod mój nick???

Gość lilij
Do Gin.... jakie dała Ci Lekarzu znaki które spowodowały że wiesz że ona jest na nie???

Gość Pprofesjonalista w każdym calu
Ona nie jest w formalnym zwiazku .,.

1/ jak można iść do faceta ginekologa? nie rozumiem tego. chyba że się jest w ciąży 2/ czyli jednak to nie są aseksualne wizyty. fuuuuuuuj:O