Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very sad girl

Dlaczego puszyste dziewczyny sa gorzej traktowane przez facetów ?

Polecane posty

Gość very sad girl

Czyż nie ocenia się książki po okładce ? :o

Gość vrom
Sam fakt że się upasły powoduje takie traktowanie. Po co szanować kogoś kto siebie nie szanuje ?:classic_cool:

Zależy przez jakich facetów. Gdybyś była atrakcyjnym,przystojnym,zadbanym facetem chciałabyś spotykać się z kimś kto tak bardzo odstaje od ciebie? od twoich znajomych? Ja na pewno nie

Gość kuku_na_muniu
a kto do cholery powiedział że gruba kobieta nie może być zadbana i elegancka?? widziałam już nie raz zapuszczone suchotnice - to rozumiem że lepsza chuda brudaska niż zadbana i wypielęgnowana gruba dziewczyna :)

Gość ssaa
sad but true.

Masz na myśli takie z lekką nadwagą czy takie skrajnie otyłe. Bo co do tych pierwszych - nie zauważyłam,żeby były gorzej traktowane.

Puszczyste kobiety to takie same zołzy, jak te niepuszczyste

Gość no a co myslales
bo faceci to swinie :(

Gość bo nie są podniecające
i tyle

Gość gość urodzinowy 28
co do ksiazek to najpierw patrzy sie na okladke a potem moze ewentualnie wnetrze mnie zainteresuje.Ksiazki poplamionej bym nie kupil chocby byla najciekawsza. Tak samo w życiu.Grubą skreslam na wstepie,jest wystarczajaco duzo kobiet o normalnej wadze i wsrod nich wybieram.

nie widzilam nigdy zeby faceci skupiali sie na otylych dzieczynach - wcale nie traktuja ich gorzej, po prostu sie na d nimi nie zastanawiaja bo z reguly 9nie zawsze) nie sa one dla nich atrakcyjne - as easy as it is;-)

Gość jak to gorzej?
gorzej, bo ich pukać nie chcą?

Gość nie oblizywac sie!
,,widziałam już nie raz zapuszczone suchotnice'' Ja też widziałam, najśmieszniejsze były te super zgrabne i seksowne wymalowane gwiazdy, które nie zmieniały tydzień majtek podczas okresu bo ,, jest podpaska to się majtki nie brudzą'' albo odkryły suche szampony i ich włosy przez 2 tyg wody nie widywały :) Ale mimo wszystko lepiej jest byc szczupłym i to nie tylko przez wzgląd na facetow.

Gość plumpgirl
w zyciu z powodu tuszy zaden facet żle mnie nie potraktował,ponieważ rzadko,któremu inteligencji stykło,zebym w ogóle się nim zainteresowała,po latach dowiaduję się tylko,któremu się marzyła randka ze mną:) poza tym kazda kobieta czy chuda czy grubsza ,jest tak taktowana ..jak "sobie" pozwoli a jesli jakiś facet odnosi się do grubszej laski żle,to albo ma jakieś kompleksy i w ten sposób sobie wetuje życiowe porażki,poza tym to zwykłe chamstwo-i brak szacunku do drugiego człowieka.tylko lutnąć takiego z liścia🖐️

Gość facet53535435
Gorzej traktowana w jakim sensie? W zyciu codziennym, towarzyskim i zawodowym traktuje je tak samo jak inne koleżanki ale nie umówiłbym sie z nią nigdy. A czy wy umówiłybyście sie z brzydkim dla was facetem? Wątpie.

Gość brzydki to jaki?
nie umówiłabym się z alkoholikiem takim co pali duzo,z zawodowym "bzykaczem" z niechlujem,tez nie ogolenie z brudasem jakimś, a reszta to nie ma znaczenia-no zeby rozmowa "trybiła"

Gość dsasdsa
Puszyste dziewczyny są dla mnie kompletnie ASEKSUSALNE, zupełnie mnie nie pociągają. Ale nie traktuję ich gorzej, mam takie koleżanki. Rozmawiam z nimi, śmieję, imprezuję, normalnie. Tylko zupełnie nie patrzę na nich pod kątem męsko-damskim.

[zgłoś do usunięcia] plumpgirl w zyciu z powodu tuszy zaden facet żle mnie nie potraktował,ponieważ rzadko,któremu inteligencji stykło,zebym w ogóle się nim zainteresowała,po latach dowiaduję się tylko,któremu się marzyła randka ze mną" xxxxx jasne;-0 grunt to sie dowartosciowac....anonimowo;/ internet cierpliwym i laskwaym jest;-) xxxx a jesli jakiś facet odnosi się do grubszej laski żle,to albo ma jakieś kompleksy i w ten sposób sobie wetuje życiowe porażki,poza tym to zwykłe chamstwo-i brak szacunku do drugiego człowieka.tylko lutnąć takiego z liścia " xxxx tu chyba nie chodzi o to ze jest niegrzeczny tylko ze w ogole sie ....nie odnosi;-))

Gość nawet sobie nie wyobrazam
by pukac jakiegos spaslaka :O

Gość kazdy ma inne preferencje
ale ja znam takich co mają za partnerki chude laski,a do mnie podbijają bo im się marzą tzytzki,a nich sobie marzą:P!

grubym laskom chodzi o to , ze mezczyzni je olewaja (bo im sie , z reguly, zwyczajnie one nieppodobaja) - ale wola mowic ze sa "zle" traktowane;-) i zachwalaja swoje "atuty" na zasdzie kontry wobec szczuplych dzieczyn co do gustow jest ich wile znam chlopaka kt zawsze mial otyle dzieczyny (takie z na oko 30 kg nadwaga) i z taka dzieczyna (czwarta) sie ozenil - ale mysle ze jego gust nie nalezal do popularnych, tak samo jak sa faceci kt odwracaja sie tylko za blondynkami z dlugimi wloasami;-)

Gość No wlasnie .
Kocham jednego faceta nad zycie , wiem ze jest moja bratnia dusz ( duzo o nim wiem , pracuje z nim ) ,ale on nigyd mnie nie zauwazy prze moja spora nadwage .Jest bardzo milutki ,wspaniale nam sie razem rozmawia ,ale chyba na tym sie skonczy . Nie mam do niego zalu , czasami sobie poplacze w poduszke ,ale przykro ze mojego dobrego serca nie widac spod mojej duzej nadwagi . Oczywiscie moge schudnac , zrobic z siebie laske ...ale wtedy moge miec kazdego bo mam ladna buzie . Chodzi o to ze on z wygladu tez nie jest bostwem , ale ja dostrzeglam jego dusze i ma wrazenie ze jestesmy jedna dusza w dwoch cialach , nigdy takiego faceta nie spotkalam a jestem juz po trzydziestce .Doadam jeszcze ze zawsze chcialam Polaka a on jest Kurdem ( a ja nienawidzilam Kurdow ) . Pokochalm go nie za wyglad (choc oczy ma piekne ) ale dostrzeglam wlasnie jedgo dusze , dlaczego on nie widzi tego we mnie . Oczywiscie schudne ,zrobie to dla niego , bo on jest tego wart , bo na takiego czlowieka czeka sie cale zycie .

Gość huhyu
no wlasnie, faceci nie sa w stanie pokochac za wnetrze, nie ludz sie. A co do tego kurda, to niestety, ale stworzylas sobie wyobrazenie o nim, nie wiesz jaki jest naprawde...Schudnij, ale dla siebie.

Gość vcbvbcb
"no wlasnie, faceci nie sa w stanie pokochac za wnetrze" kobiety tez nie wiec o co ci chodzi. pokochasz golodupca albo grubasa brzydala z dobrym wnetrzem? no wlasnie:D

Gość No wlasnie .
Chyba masz racje ,trudno sie z Toba nie zgodzic ze faceci nie kochaja za wnetrze . Chce tez schudnac dla siebie . Moze i zakochalam sie w moim wyobrazeniu o nim ,choc niekoniecznie ,bo nie kocham go za to ze jest przystojny ani za to ze ma czarne oczka ( moze troche ) czy biale zabki ale za to jakim jest czlowiekiem i za to ile przeszedl w zyciu ,jaki ma stosunek do czlowieka . Mieszkam na emigracji pare lat i laczy nas wiele wspolnego , los emigranta i samotnosc na emigracji ..., podobna osobowosc i jeszcze pare innych spraw . Gdyby byl Polakiem to chyba glodzilabym sie juz na smierc zeby tylko z nim byc .

Gość No wlasnie .
to bylo do huhyu