Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt duża liczba partnerów

Kobiety dziś mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Oryginalny gust muzyczny zostawię dla siebie, mam jednak w swojej kolekcji płyty, których być może w Polsce nie posiada nikt więcej albo co najwyżej parę osób

Ja też mam takie unikaty, a wcale nie sądzę, że mam oryginalny gust muzyczny. No nie wiem, uważasz się za lepszego człowieka z tego względu? :D

Gość ciemna blondi
Ja miałam trzech, z czego z dwoma zrobiłam to więcej niż raz, z tym drugim jestem już 5lat i nie zdradziłam go nigdy. Ten pierwszy choć byłam w nim zakochana okazał się draniem. Autorze jak pragniesz dziewicy to rzeczywiście szukaj gdzieś na oazach czy rekolekcjach, ale na seksik będziesz mógł liczyć u takiej dopiero po ślubie :-) Kot w worku

Gość IZABELKA L.13
A MNIE JAKOŚ DZIWNIE SIĘ WYDAJE,ŻE TYM GUSTEM TO CHCIAŁEŚ ZAIMPONOWAĆ?NO POCHWAL SIĘ!!!!

Nie szukam dziewicy. Nie uważam się też za lepszego od nikogo. Jednak cenię w sobie swój indywidualizm

Autorze, myślę, że skoro już tu zawedrowałeś to Twoim przeznaczeniem jest Władzia 1947 (?) :) z pewnością będzie odpowiednia partnerką dla oszczedzającego się młodego człowieka :P:D

Gość gadasz tak jakbys nie znal
zycia... Mozna sobie gdybac (dziewczyny tez tak robia) ze ja to nie spojrzalabym na mezczyzne ktory: nie skonczylo studiow, nie lubi książek, miał wiele partnerek, glosował na palikota/ słucha radia maryja itp, itd ale to sa tylko chlodne kalkulacje a zycie i tak weryfikuje te przekonania i ostatecznie zakochujemy sie na zabój w kims totalnie "nieodpowiednim" (nie spelniajacym tych wyszczegolniionych kryteriow) i jestesmy gotowi wszystko mu wybaczyc nawe 2 nieslubnych dzieci na utrzymaniu i kryminalna przeszlosc

Gość ciemna blondi
Mi kiedyś chłopak którego z czystym sumieniem mogę nazwać kurwiarzem powiedział albo dziewczyna ma to coś albo tego nie ma, ja w jego oczach mam to coś ale go nie chciałam bo nie mogłabym pokochać kogoś kto spał moimi koleżankami.

Na dobrą sprawę każdy jest indywidualistą, ale nie każdy wali konia/strzela z palca pod myśl "jestem taki zajeebisty/a, bo mam kilka unikalnych płyt" :D:D:D

Gość jkjdjhijxx
wstrząsające ogólnie to jest , ja nie tylkoo nie mam kilku oryginalnych płyt , ja wogóle nie mam żadnych płyt , to jest dopiero coś !

Gość IZABELKA L.13
VERA...ON TERAZ SZUKA TYCH PŁYT ŻEBY NAM TYTUŁY NAPISAĆ ;-)

Gość ojejujejujeju
kobiety to w koncu dziwki jakby nie patrzac, nikt ci nie kaze ich szanowac, dymaj te szmaty i tyle, myslisz ze cie jakas pokocha jesli nie jestes przystojny i bogaty? to jest odwieczna walka, kobieta wybiera w danym momencie na co ja stac, jak sie znajdzie lepszy zawsze pojdzie w pizdu, to juz takie idiotki, dlatego nie warto tego szanowac, szkoda nerwow

Gość ciemna blondi
Ile autorze masz lat? Bo roczniki powyżej 90tego są coraz bardziej zepsute, co to się w tych gimnazjach dzieje.... Te porządne mające więcej jak 23lat już w większości zajęte...

Mam 25 lat. A muzyka jest dla mnie w życiu bardzo ważna, wręcz cholernie, to taka moja mała obsesja. Jednak tutaj nie będę pisał o moim guście

Gość jkjdjhijxx
przykro mi ,że niektórzy nabijajasię z mojego braku posiadania atrybutów w postaci wyżej wymienionych płyt to powód do zmartwień a nie do strzelania z palców , jakkolwiek to sie robi :p

Zawsze wiedziałam, ze 87 to najbardziej zjeebany rocznik. :D:D:D 🖐️ jkjdjhijxx - o przepraszam, ja się nie nabijaj, tylko patrzę na jaśniejszą stronę życia. :D

Gość żona ducha cafe
miała tylko jednego partnera sexualnego w życiu--Janusza :classic_cool:

Gość IZABELKA L.13
MOŻE TEN TWÓJ INDYWIDUALIZM TO WŁAŚNIE PROBLEM???O SEKSIE PISZESZ,A NIE CHCESZ NAPISAĆ TEGO JAKIEJ MUZYKI SŁUCHASZ. HM...TROSZKĘ TO JEDNAK DZIWNE,BEZ OBRAZY

jak dla mnie to ty jestes poprosu zazdrosny ze niektore kobiety(podejrzewam ze glownie chodzi ci o te ktore cie zostawily lub olaly) maja ciekawsze zycie erotyczne niz ty. Teraz wypisujesz tu o jakis 'zdzirach' ktore robia loda komu popadnie, tylko nie rozmumiem z kad taki ineligenty czlowiek jak ty zna takie panie?? Wydaje mi sie ze taki czlowiek z klasa z wyzszym wyksztalceniem obraca sie wsrod ludzi na 'swoim WYSOKIM poziomie'. Mysle sie ze jestes bardzo przemadrzala i zbyt pewna siebie osoba, oceniasz ludzi z gory i masz zbyt wysobie wymagania. Dla tego to wlasnie kobiety cie olewaja. My szykamy parnerow ktorzy przedewszystkim beda nas akceptowac takie jakie jestesmy a ty ciagle chcialbys udoskonalac kobiety. Po za tym z tego co piszesz widac ze lubisz sie 'popisywac' swoja orygunalnoscia, to i twoje zbyt wysokie mniemanie o sobie zniecheca koiety. No i jeszcze ostatnia rzecz, wydaje mi sie ze jak sie kogos kocha to nie wazne z kim sypial kiedys bo teraz sypia tylko z toba. Ludzie nie moga zmienic swojej przeszlosci nawet jesli bardzo jej zaluja. Jesli tobie przeszkadza ze kobieta miala 8 partnerow przed toba nie pytaj jej o to nastepnym razem!

Szukam po prostu odpowiedniej osoby dla siebie. Jak przeszłość jest nieważna, to wy kobiety się wiążcie z facetami co siedzieli za gwałt. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która miała 8 partnerów. Nie jestem też mega pewny siebie, ani jakiś przemądrzały. Myślę, że sympatyczny

Nie porównuj gwałtu do ilości partnerów seksualnych. Prezentujesz typowe, prawiczkowate myślenie. A w czym ci to przeszkadza? Masz kompleksy i boisz się porównań?

Pisałem, że tu chodzi o jakieś zasady i seks tylko z uczucia. Dla mnie dziewczyna, która poszła do łóżka przygodnie jest niemal obdarta z resztek niewinności

Gość IZABELKA L.13
PRZESZŁOŚĆ NIEWAŻNA,ALE NIE MOŻE MIEĆ 8 BYŁYCH PARTNERÓW???TROCHĘ TO CHYBA NIELOGICZNE.POZA TYM DZIŚ SĄ DZIEWCZYNY DZIEWICE!!!!!KTÓRE MAJA WIELKIE DOŚWIADCZENIE SEKSUALNE,STOSUNKI ANALNE,ORALNE ITP ,ITD!!WSZYSTKO OPRÓCZ PENETRACJI!!!OBY TAKA CI SIĘ NIE TRAFIŁA!!!!

No :D Izabelko, trafiłaś w sedno. Po prostu skreślanie kogoś tylko dlatego, że miał więcej partnerów niż prawiczkowy kodeks przewiduje jest głupie.

A co do wymagań to myślę, że wielkich nie ma. Nie szukam żadnej modelki

ale w czym cie przeszkadza ze dziewczyna miala 8 partnerow?! Fakt ze lepiej by bylo jak by miala(lub on mial, do chlopakow tez sie to tyczy :p) mnie parterow bo wtedy mozesz sie czuc bardziej wyjatkowy, ale uwazam ze sam fakt ze miala ich 8 nie jeste wystarczajacy zeby z kims nie byc. Jesli teraz jest z toba to tylko to sie liczy, przeciez nie rucha przy tym innych 12 kolesi. Czasem nawet dobrze jesli dziewczyna miala wiecej partnerow bo jest wtedy bardziej doswiadczona i ma wieksza wiedze o seksie a z tego mozecie oboje czerpac przyjemnosc

Podejrzewam, że młoda dziewczyna która miała np. 8 partnerów to dziewczyna wulgarna i wyuzdana. Raczej nie będzie to delikatna anielica, tylko pewna siebie "sucz"

Gość IZABELKA L.13
PODEJRZEWASZ????ANIELICA,SUCZ???TY MASZ NAPRAWDĘ 25 LAT!!!!?????JAK CZYTAM TWOJE ROZMYŚLANIA,TO WYDAJE MI SIĘ,ŻE NAJWYŻEJ 15 !!!!I NIE CHCĘ CIE OBRAZIĆ,ALE DOROSŁY MĘŻCZYZNA CHYBA NIE MOŻE TAK MYŚLEĆ