Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt duża liczba partnerów

Kobiety dziś mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość temat jest szowinistyczny
bo dlaczego facet to mialby miec i nie jest za duzo ....?

Gość oeoo
Ha! I wyszlo szydlo z worka! " Raczej nie będzie to delikatna anielica, tylko pewna siebie "sucz"" To trzeba bylo tak od razu pisac, ze boisz sie kobiet pewnych siebie, bo zdajesz sobie sprawe, ze jak cie scisnie za te twoje pravickie orzeszki to bedziesz cieniutko spiewal I grzecznie na smyczy chodzil :D :D :D

A co to znaczy wielu partnerów? Nie chce mi się czytać całego wątku więc przepraszam jeśli to zostało już ustalone. Chciałabym się dowiedzieć czy miałam ich wielu czy niewielu. Może i po kiblach się nie gziłam ale kto wie co autor wątku miał na myśli...

szukasz delikatnej, niewinnej dziewczyny, najlepiej pewnie takiej ktora o seksie nawet nie slyszala, no bo wtedy moglaby cos sobie wyobrazac lub sprobowac, mialaby wtedy nieczyste mysli i juz nie bylaby taka niewinna. Czlowieku zejdz na ziemie! To ze dziewczyna miala 8 partnerow nie musi koniecznie znaczyc ze jest 'wyuzdana sucza'. Nie wszyscy z nich(a moze nawet zaden) musza byc przypadkowymi kolesiami z imprezy a ich seks nie musi odbywac sie w toalecie o czym tu ciagle piszesz.

Gość IZABELKA L.13
SAMA MAM SYNA,ALE MAM WRAŻENIE,ŻE TWOJA MAMA CIĘ SKRZYWDZIŁA!!!KOBIETY SĄ NIEDOBRE,WYUZDANE ITP. I PEWNIE Żadna na Ciebie nie zasłużyła????? ZEJDZ NA ZIEMIĘ I PRZEJRZYJ NA OCZY!!!TY BOISZ SIĘ KOBIET!!!!

Nie boję się kobiet, tylko szukam takiej co seks uznaje tylko z uczucia

Gość i po bandzie
na zbiorniku pelno takich ,;) chrzanisz jak potluczony, stworzyles obraz swojej kobiety idealnej i oczekujesz cnotki z uczuciem,wiec zacznij od takowej,

Gość IZABELKA L.13
I TAKI JESTEŚ BIEDNY ,ŻE NIE MOŻESZ ZNALEŻĆ????MAM RADĘ DLA CIEBIE!!!JAK POZNASZ JAKĄŚ INTERESUJĄCĄ DZIEWCZYNĘ I ZNAJOMOŚĆ ROZWINIE SIĘ,A NASTĘPNIE DOJRZEJE W MIŁOŚCI DO KONSUMPCJI,TO NIE DRĘCZ JEJ PYTANIAMI O PRZESZLOŚĆ,PARTNERÓW ITD. CIESZ SIĘ!!!A SZUKAJ MOŻE W JAKIŚ ORGANIZACJACH CHRZESCIJAŃSKICH???POWAŻNIE MÓWIĘ.

Ciekawe co jeszcze mam akceptować? Miłość do techno z Manieczek i do disco polo? Nieumiejętność poprawnego konstruowania zdań i posługiwania się językiem polskim? Może jeszcze mam akceptować, że kobieta zdradzała byłych partnerów albo przespała się z chłopakiem swojej siostry? Może jeszcze mam akceptować, że z powodu nałogu heroinowego nie skończyła żadnej szkoły i poszła się prostytuować, żeby mieć na narkotyki?

A oazowiczki mnie nie interesują niestety. To nie moje klimaty

Gość IZABELKA L.13
W JAKIM TY SIĘ ŚRODOWISKU OBRACASZ????W MOIM TAKIEJ PATOLOGII NIE MA

Gość IZABELKA L.13
SŁUCHAJĄ GRY NA ORGANACH!!!!!TO AMBITNA MUZYKA

Gość i po bandzie
na dobra sprawe to ktora ci sie przyna ze miala 10 partnerow, na takie zwierzenia trzeba czasu,zakochasz sie ,a ta jedyna okaze sie z bujna przeszloscia i co wtedy? Skreslisz ja ? Palniesz kazanie i kopa na dzowidzenia, chore myslenie ,jak sie kocha to sie przymyka oko na pewne rzeczy... Rozumiem ze chcesz dziewczyny na poziomie ,teraz takie czasy ze nastolatki zaczynaja wczesniej swoje przygody z seksem, co nieznaczy ze sa dziwkami...

Gość oeoo
nic innego ci nie pozostalo jak zaakceptowanie "resztek" ze stolu normalnych facetow. Kazda kobieta przy zdrowych zmyslach ucieknie od ciebie jak najdalej. jestes skazany na dziwki I nieudacznice. Zrozum to wreszcie :O

Jeszcze złapie jakiegoś syfa po takiej kobiecie co to miała 10+ partnerów seksualnych. XD

Gość jkjdjhijxx
ciekawym , jak autor wyobraża sobie to całe spółkowanie przeciez wiadomo , że najlepsze laski do łóżka to suki :)

Gość IZABELKA L.13
DOBRANOC VERA!!!MIŁYCH SNÓW!!! MOI DRODZY PANOWIE,NAPRAWDĘ NIE WSZYSTKIE KOBIETY,NAWET W TYCH CZASACH MAJĄ PO 10 PARTNERÓW SEKSUALNYCH!!!!A TE CO MAJĄ ,HM.....PANOWIE Z KIMŚ TO ROBIĄ,PRAWDA????WIĘC NIE GENERALIZUJMY

Te co miały 10 partnerów są dla babiarzy. Poza tym nie jestem desperatem. Łatwo się nie zakochuję, więc na razie mogę szukać odpowiedniej

Gość i po bandzie
a jak ty rozpoznajesz ilu mialy facetow?po wechu chyba,ech co za desperat,

Czasem się wie, że dziewczyna żyła w kilku konkubinatach i mieszkała z facetami już po krótkim okresie znajomości

Gość hush puppies
żyła w kilku konkubinatach --- jakie okreslenie :D

Gość IZABELKA L.13, czy Ty jesteś
z Krakowa?

Gość burak sum
to że kobiety mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych może być dla niektorych przykre, ale o wiele gorsze jest to, że mają one jeszcze przed sobą dużą liczbę partnerów seksualnych.

Gość Dżennifer
nie czytalam wszystkich wypocin ,dodam tylko ze kobiety zawsze sie puszczaly tylko kiedys o tym sie tak nie mowilo,takze autorze pgadaj ze swoja babka albo matka i zapytaj czy ojciec czy dzadek to jedyny partner w ich zyciu,obys sie nie zdziwil....

Gość dziewczyna Krzyśka
przyznam rację Izabelce - tylko wierzące dziewczyny unikają seksu prze ślubem i nie tylko w Oazie, bo jest wiele religii, w których seks pozamałżeński to zło- jednak muszą to być osoby wierzące, a nie tylko mówiące, że wierzą. Co do naszych babek to też prawda - ja o swojej dowiedziałam się takich rzeczy, że mi włosy dęba stanęły, a skubana świętoszkę grała i mnie pouczała, jak z chłopakiem za rękę chodziłam :D